Milión malých Veľkých planét

pridal spacejunker 9.1.2008 o 15:57 pod hry
HRY > NOVINKY >

Killzone 2? God of War 3? Gran Turismo 5 Prologue? Metal Gear Solid 4? Ale kdeže priatelia, najočakávanejšou PS3 hrou tohto roku je predsa LittleBigPlanet. Všade, kde sa ukáže, strháva davy a núti ich premýšľať, ako sa stanú dizajnérmi a ako budú vytvárať levely pre svojich priateľov. Hopsačka s úžasným potenciálom vďaka editoru kompletných levelov na úrovni výberu materiálov pre jednotlivé objekty predviedla niektoré z noviniek na tohtoročnej CES v Las Vegas.

Jednu z videoprezentácií priniesol GameSpot. To najdôležitejšie z deväťminútovej reportáže s otrasným zvukom je úvodné menu s planétou, kde budú prišité levely priamo od autorov. Na jej orbite krúži mesiac, ktorý sa stane domovom vašich výtvorov. Video potom pokračuje obliekaním postavičky a ukážkou zmeny emócií pomocou D-padu. Handerné bábky môžu byť smutné, veselé, nahnevané, alebo bojazlivé. Ich aktuálny stav ovplyvňuje aj chovanie rúk, pri hneve sú zovreté v päsť atď.

Záverečná časť komentovaného videa je venovaná vytvoreniu jedného zo stromov, ktorý môžete vidieť aj na pozadí mexického levelu. Ako vznikal a ako z jednoduchých predvolených objektov je možné vytvoriť zložité geometrické útvary ich vzájomným kombinovaním hovorí jeden z vývojárov v dva a pol minútovom komentovanom gameplay videu. V tejto ukážke si môžete všimnúť, že špongie, ktoré predstavujú nové objekty a predmety do vášho editora, sa zmenili na dúhové guličky.

Levely v LittleBigPlanet môžu spoločne prechádzať štyria hráči (online aj offline). Pokiaľ sa všetci nepostavia na štartovnú čiaru, neotvorí sa brána do levelu. V sérii kamerovaných videí na GameTrailers sa objavuje druhý nový level s príchuťou spálenej látky. Pohyblivé plošinky sa hýbu nebezpečne blízko tlejúceho uhlia. Ak sa postavička popáli, zomiera a objavuje sa pri najbližšom checkpointe, ktoré sú výdatnou pomocou pre nešikovných.

Ak sa im nedarí prekonať niektorú z prekážok, stačí, aby zručnejší hráč zdolal túto prekážku a aktivoval za ňou checkpoint. Potom sa stačí vrhnúť do ohňa a postavička sa objaví v najbližšie otvorenom checkpointe, teda za kritickou pasážou. Šikovné. Niektoré levely budú stavané na rýchlosť, iné na spoluprácu (otváranie tela piňaty) a v iných môžete za prvé miesto zhrabnúť veľmi cenný predmet. Takýmito trofejami bude možné odmeniť aj hráčov, zdolávajúcich vami vytvorené levely. Nielen že to bude pre nich motivujúce, ale váš level bude aj v rebríčku obľúbenejší, ak niečo na jeho konci získajú.

Media Molecule vyhradí v čase vydania LittleBigPlanet miesto pre približne milión užívateľsky vytvorených levelov. Hra vychádza v priebehu tohto septembra, príchod malej veľkej hry bude predznamenávať betatest a hrateľné demo.





Milión malých Veľkých planét
Páči sa mi!






PS3
PS Vita

Vývoj: SCEE / Media Molecule
Štýl: Arkáda
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18490)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk