Devil May Cry 4 demo look

pridal spacejunker 26.1.2008 o 19:40 pod hry
HRY > NOVINKY >

Devil May Cry sú typom hier, ktoré oddeľujú zrno od pliev, trpezlivosť od nedočkavosti. Nedávno vydané demo vás síce vysokou obtiažnosťou nezosmiešni, ani si z vás nebude strieľať, časovo obmedzený úsek a jeden pekelný boss však potrápia vaše palce. Demo Devil May Cry 4 obsahuje dve časti, prvá je limitovaná 10 minútami a dáva vám priestor na zoznámenie sa s Nerom, novou tvárou série, jeho schopnosťami a samozrejme jeho diabolskou rukou Devil Bringer, ktorou môže doslova nepriateľmi zametať.

Devil Bringer vás dostane na inak neprístupné miesta, môže byť použitá ako hák, na vyhadzovanie monštier do vzduchu, ich zahadzovanie alebo omlátenie o zem. Nerova ruka nie je jedinou zbraňou, vhodne dopĺňa známu dvojicu pištoľ a meč s plynovou rukoväťou na "túrovanie" útokov. Devil Bringer predstavuje regulárnu časť gameplayu, bez nej ťažko premôžete Beriala, takisto bez nej nepreskočíte ulicu. Ak vám však monštrá vyhovuje rezať ala Dante, môžete sa realizovať, budete to mať však ťažšie.

V druhej časti dema sa postavíte pekelnému bossovi Berialovi, ktorý si z okolitých domčekov robí leporelo a ak si nedáte pozor, tak vás zadupe do zeme behom sekundy. Čo je na DMC4 zaujímavé, je zvoľnenie obtiažnosti, my v tom cítime poriadne zákerný podraz. Nie sme masochisti, ale demo ukazuje tú milšiu stránku, bez checkpointov a sejvov ju budete preklínať. Aj Berial sa tesne pred smrťou pozviecha a jeho agresia bude vybičovaná do žerava.

Devil May Cry 4 je typickou hrou z tejto série, nič neodpustí, odmení vás trápnou známkou D, len preto, že neviete dostatočne miešať kombá medzi sebou. Jej tradičnosť jej škodí. Čo tak začať používať progresívnejšie techniky, ako napr. streamovanie? Capcom, nežijeme v roku 2, aby sme hľadali dvere a vošli do nich až po loadingu! Ortodoxnosť sa nemusí vyplatiť a môže odohnať od seba potenciálnych zákazníkov, ktorých chce firma osloviť aj novým hlavným hrdinom.

Čo jednoznačne ocení každý vyznávač zbesilej killovačky, je neskutočná rýchlosť enginu, ktorý tiká snáď na 120 fps. DMC4 je ako bežná akcia na steroidoch, pripomína masaker Ninja Gaiden 2 a ešte jej zostáva čas na deštrukciu prostredia a parádne skoky. Hra reaguje tak rýchlo, že si myslíte, že vám číta myšlienky. Grafika na jednej strane exceluje art dizajnom, na druhej jej chýbajú efekty (postprocesné), ktoré by zakryli jej sterilne-strojovú tvár, známu hlavne z PC hier. Všetko je čisté, rovné, hladké, prostredia prázdne, umelé. Vizuálu chýba presvedčivosť, aby ste uverili, že bojujete s démonmi a nie kadejakými handernými čudami s čepeľami na nohách.

Demo síce nereprezentuje finálnu verziu, ale pochybujeme, že sa niečo zlepší. Hra si zaručene nájde svoju klientelu, ochotnú trénovať kombá, učiť sa chovanie nepriateľov naspamäť a do odpadnutia mačkať divoko tlačítka. Také jednoducho sú už hry zo série Devil May Cry.





Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look Devil May Cry 4 demo look
Devil May Cry 4 demo look  Devil May Cry 4 demo look  Devil May Cry 4 demo look
Devil May Cry 4 demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3
PC
Xbox 360

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  február 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19908)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk