Guitar Hero IV si nerozumie s Rock Band

pridal spacejunker 15.5.2008 o 19:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Odkedy boli potvrdené fámy o tom, že Guitar Hero IV nebude len o jednom nástroji, ale ku gitare prihodí mikrofón, basu a bicie, začal sa lov na skutočnú podobu nástrojov. Netrvalo dlho a na stránkach magazínu Game Informer sa objavil Rock Band killer. Môžeme hovoriť, že Activision kopíruje koncept Harmonixu, no zážitok z hrania rozhodne prehĺbi nová sada bicích.

Activision si pre vytvorenie tejto periférie zavolal Johna Devecku, ktorý má na triku MTV Drumspace, vôbec prvú automatovku s bicími. Pán Devecka si dal okamžite svoj výtvor patentovať a je paradoxne dodnes používaný v hudobných hrách ako DDR, Guitar Hero či Rock Band. Kto sa pamätá na dobu, keď sa objavila správa o tom, že si Activision zaregistroval ochrannú známku Drum Hero, tak išlo vlastne o separátny projekt satelitného štúdia Activision Foster City (predtým Z-Axis), ktorý sa pretavil do skutočnej periférie dodávanej ku Guitar Hero IV.

Sada bicích má byť výrazne tichšia ako konkurenčná a má oveľa viac vydržať. Ako ukazuje ilustračný obrázok, nová periféria bude pozostávať z troch bubnov, kopáku a dvoch činelov! Hra vraj bude vedieť rozoznať ako silno sa opierate do bubnov, či sa to prejaví aj na hudobnom prejave, zatiaľ nie je isté, ale minimálne sa to dobre počúva. Ďalším plusovým bodíkom je bezdrôtové pripojenie!

Bicie od Activision pôsobia dôveryhodnejšie a prirodzenejšie, možno budú na prvý pohľad na nerozoznanie od skutočných elektronických bubeníkov, záleží od spracovania a kvality použitých plastov. To sa však už pohybujeme v ťažkej ríši fantázie a inej cenovej hladine.

Ako už isto tušíte, táto periféria v žiadnom prípade nebude kompatibilná s hrou Rock Band a bicie z tejto hry takisto nebude možné použiť pri hraní Guitar Hero IV. Ku gitarám sa tak pridávajú aj bicie a vojnová sekera je vykopaná.

Guitar Hero IV šliape Rock Band na päty. Zapáleným fanúšikom hudobných hier pribudne doma ďalšia krabica s hromadou ovládačov a bežnému konzumentovi vrásky na čele pri rozhodovaní, do ktorej z hier investovať peniaze.





Guitar Hero IV si nerozumie s Rock Band
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2
PS3
Xbox 360
Wii

Vývoj: Activision / Neversoft
Štýl: Párty hra
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19558)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk