Nedostupná Rocková kapela

pridal spacejunker 22.5.2008 o 14:40 pod hry
HRY > NOVINKY >

Koncerty sa rušia, lístky sa nevracajú, fanúšikovia škrípu zubami. Rocková kapela nepríde do mesta! Manažérovi mrkvu! Rock Band to má na európskej pôde ťažké, na túto inovatívnu hudobnú vecičku sa zosunula vlna kritiky krátko po zverejnení vysokej uvádzacej ceny a odhalení plánovanej separovanej distribúcie hry a samotných nástrojov, kľúčových prvkov na dosiahnutie rockovej extázy.

Zdá sa, že po mnohých odkladoch pôrodné bolesti vyústia do nedostatku krabíc vo väčšine krajín (UK nevynímajúc) a ešte väčšieho hnevu, čo môže znamenať, že čakatelia sa jednoducho otočia chrbtom a siahnu po „rockovejšej" alternatíve Guitar Hero World Tour.

Na Slovensku je situácia ešte žalostnejšia. Rock Band jednoducho zajtra nepríde, nebude sa predávať, krabicu s touto hrou nenájdete na žiadnom pulte, nikde (ak nepočítame odvážne predobjednávky bez finálneho dátumu vydania). Po malom prieskume u predajcov sme toho povestného zakopaného psa nenašli, no vieme nasledovné: a) predajcovia odmietajú voziť (importovať) nadrozmerné krabice vzhľadom na vysokú cenu a riziko, že sa nepredajú; b) predajcovia nevedia presný dátum vydania a tak strieľajú od brucha - leto, jeseň; c) predajcovia sa odvolávajú na nedostatok informácií zo strany distribútora a ten hovorí:

"Veľmi radi by sme Rock Band videli aj na našich trhoch. Jedná sa o veľmi inovatívny titul, vyvíjaný v spolupráci viacerých partnerov a preto nie je tak jednoduché umiestniť ho na trh ako klasickú hru." dostávame odpoveď od EA. U susedov Čechov je situácia podobná, väčšina e-shopov na Slovensko odmieta tovar posielať a čakajú na vyjadrenia tej istej EA. Kde si Rock Band?

My rozhodne čakať nebudeme, poistili sme sa diabolskou kombináciou - nástrojov zo zámoria a europskej hry objednanej z ďalekého západu. Frontman formácie SECTOR Band je2ry pri príprave stageu pre kapelníkov odkazuje, že party začne onedlho a onedlho sa dočítate aj finálny verdikt na hru, ktorá sa nedá a ani sa nebude dať u každého dobrého predajcu zohnať dobrých pár mesiacov.





Nedostupná Rocková kapela
Páči sa mi!






PS3
PS2
Xbox 360

Vývoj: EA / Harmonix
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. máj 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk