FIFA 09 so stovkami nových súčastí

pridal uni 1.7.2008 o 11:36 pod hry
HRY > NOVINKY >

Áno, na trh sa dostane ďalšia FIFA, ako inak. A samozrejme by mala byť opäť graficky príťažlivejšia, realistickejšia... Čím však hra naozaj môže zaujať, je možnosť upravovania tímovej taktiky z pozície trénera so 140 útočnými a 40 obrannými voľbami, kde je možné vytvoriť viac ako 50 000 kombinácií! Takto naozaj môžete mať mužstvo podľa vašich predstáv, navyše sa so svojou stratégiou môžete podeliť so svojimi kamarátmi cez internet. 

Ďalej si môžete vytvoriť profesionálneho hráča, s ktorým absolvujete kampaň zahrňujúcu štyri sezóny, kde sa z vášho borca pokúsite spraviť futbalovú legendu. Za zmienku tiež stoja rýchlejšie reakcie brankárov, lepšie komentáre zápasov, 15 nových štadiónov a pri offline multiplayeri 7 hráčov na PS3 a 4 na Xbox 360. Na Wii si zahráte v simulácii 11 na 11 alebo arkádovú verziu s použitím pohľadu zhora, kde to bude 8 na 8. Na PS2 (5. - 8. obrázok) pribudne 500 nových animovaných sekvencií, kolízií a obrany, kde sa berie ohľad na fyzické atribúty hráčov ako sila či rýchlosť, pribudnú nové pohyby a 32 trikov. 

Tvorcovia hovoria celkovo až o 250 nových súčastiach do hry, čo vyzerá tak, akoby sa náhle prebudili a uvedomili si, že nové hry si žiadajú aj nové nápady. Viac informácií o obsahu a inováciách FIFA 09 sa objaví budúci mesiac na konferencii herných vývojárov v Lipsku. Hru očakávame na všetkých populárnych platformách už túto jeseň.





FIFA 09  so stovkami nových súčastí FIFA 09  so stovkami nových súčastí FIFA 09  so stovkami nových súčastí FIFA 09  so stovkami nových súčastí <

PS2


FIFA 09  so stovkami nových súčastí  - PS2FIFA 09  so stovkami nových súčastí  - PS2FIFA 09  so stovkami nových súčastí  - PS2FIFA 09  so stovkami nových súčastí  - PS2
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360
PC
PS2
PS3
PSP
Wii
DS

Vývoj: EA Sports / EA
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk