Demigod informácie a video

pridal uni 25.7.2008 o 12:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Boh je mŕtvy. To je premisa hry Demigod. Teraz, keď sa uvoľnilo miesto najvyššieho, jeho deti -  demigodi bojujú o to, kto nastúpi na jeho miesto. Po výbere jednej z postáv čaká na hráčov  neľútostný boj proti AI alebo živým oponentom.

"Demigod je taktická stratégia, kde sa bojuje o výsadu byť najvyšším Bohom," hovorí Brad Wardell zo Stardocku v interview pre portál GameSpot. Ďalej prezradil, že hracou plochou sú arény, kde hráč musí dosiahnuť totálnu dominanciou a dostať oponenta na lopatky. Pritom demigod silnie, získava nové schopnosti, špeciálne predmety a viac nasledovníkov, bez ktorých by si v úvodných fázach hry neporadil. Hru si zahrá ako jednotlivec, tak skupina užívateľov v samostatnej hre, ale aj v individuálnej kampani, kde pôjde hlavne o zhromažďovanie potrebných ingrediencií.

Chris Taylor z Gas Powered Games dodáva, že v hre budú použité niektoré prvky z RTS Supreme Commander, ako napríklad strategický zoom, vďaka ktorému bude mať hráč dobrý prehľad o situácii. V online hre bude umožnené pokračovať so svojim demigodom, ktorý sa už vypracoval na istú úroveň. Hovorí sa o dvoch povolaniach pre hráča. Prvotná myšlienka je, že ako assasin ovláda hráč svojho demigoda a ide po krku nepriateľským vodcom, ale o manažment a výstavbu sa stará počítač. Naproti tomu v pozícii generála sa hráč venuje predovšetkým manažmentu a taktickému postupu. Tvorcovia sa však momentálne pokúšajú o to, aby rozdiely neboli priepastné a obidve postavy mali podobné možnosti, hoci s istými špecifickými výhodami. Ako to napokon bude vyzerať, sa uvidí podľa toho, ako sa nápady osvedčia v testovacích verziách hry. Určite počítajte s achievementmi v štýle COD 4 alebo Battlefield 2 na zdokonalenie vašej postavy.

Spolupráca Stardocku a Gas Powered Games na tomto projekte je vraj bezproblémová a tvorcovia sa vhodne dopĺňajú. Napríklad zatiaľ, čo sa Brad Wardell orientuje na hru pre jednotlivca, Chris sa zameriava na multiplayer.

K informáciám pridávame nový trailer, ktorý si môžete pozrieť tu, alebo na tejto linke a ktorý odporúča zhliadnuť aj Chris Taylor (my tiež), pretože vám veľmi dobre priblíži hru. Demigod sa bude predávať budúci rok online formou, ale aj v tradičnom balení v kamenných obchodoch. Už budúci mesiac by mal začať prvý betatest.





Demigod informácie a video Demigod informácie a video Demigod informácie a video
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, cod, battlefield






PC

Vývoj: Atari / Gas Powered Games
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. máj 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19550)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk