Motorky v Burnout Paradise

pridal spacejunker 6.8.2008 o 10:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Motorky do štruktúry Burnoutu nezapadajú, vymykajú sa obrazu plameňov šľahajúcich z výfukov áut. Za prvé sú to vôbec prvé jednostopé vozidlá, ktoré okúsia rýchlosť namydleného blesku a za druhé na motorkách budú sedieť vôbec prvé postavy, ktoré sa dostanú do hry! Criterion Games hovorí o motorkách v Paradise Ciry, nie Burnout s motorkami. Asi vedia prečo.

Pre dodržanie ratingu (+3 v EU) nebol na motorky aplikovaný žiaden deštrukčný model. Nedajú sa ani škrabnúť a keď vyletíte, tak nebudete svedkom, ako mašina padne na hlavu jazdca a pritlačí ho po 100 metroch k múru. Keď sa začnete šmýkať po asfalte, jazdec jednoducho zmizne. Z tohto dôvodu sa nedá na motorkách absolvovať ani Showtime.

Hneď z fleku budú na vrakovisku dve motorky - FV1100 a Firehawk. Zvyšok je odomykateľný v špeciálnom obsahu rozdelenom pre jedného a viacerých hráčov. Update Davis bude celkovo obsahovať 70 challengov, z toho 35 bude časovo obmedzených a rozdelených na niekoľko úloh, presne ako tie v update Cagney. Zamestná vás približne na 15 hodín.

S motorkami do Paradise City prichádza aj dynamická zmena počasia a denný cyklus. So západom slnka za horizont sa zapínajú reflektory, z ulíc sa vytráca rušná premávka a vám dodáva chuť ísť až na doraz. Raňajšia hmla zase spôsobuje neistotu pri rezaní zákrut. Autori tieto zmeny využili a rozdelili challenge na denné a nočné. Do hry pribudnú špeciálne Burning Rides (alternatíva časoviek Burning Routes), ktoré majú po novom niekoľko checkpointov! Nie je to už iba cesta z bodu A do bodu B. V noci to zase budú Midnight Rides.

Motorky sú diabolsky rýchle, rýchlejšie akcelerujú, sú ľahšie ako autá a nemajú burnout. Ten by ich vystrelil až na mesiac. Počas jazdy sa dajú robiť parádičky ako wheelie či vyberanie zákrut driftom. Criterion Games si dal záležať aj na práci jazdca s motorkou, uvidíte ako pridáva plyn, ako prenáša váhu, ako preraďuje, keď zastaví, položí si ruky na nádrž a pod.

Zatiaľ v Burnout Paradise nebude možné usporiadať preteky autá vs. motorky. Možno v ďalšom update. Motorky začnú drať asfalt Paradise City v priebehu septembra. Update Davis bude samozrejme k dispozícii zdarma.





Motorky v Burnout Paradise Motorky v Burnout Paradise Motorky v Burnout Paradise Motorky v Burnout Paradise
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3
PC
Xbox 360

Vývoj: EA / Criterion Games
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. január 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk