Ekologický logický rýchlik

pridal spacejunker 16.10.2008 o 11:46 pod hry
HRY > NOVINKY >

Predstavte si hraciu plochu ako v Tetrise, primyslite si k tomu herné bloky tvorené odpadkami padajúc z dvoch žeriavov do nádoby, kde prebieha recyklačný proces za vašej asistencie. Gomibako (v preklade odpadkový kôš, smetiak) spomedzi všetkých arkádových hier vyčnieva nápadom, bleskovou hrateľnosťou a nepopierateľnou návykovosťou.

Vaším cieľom je do nádoby pripomínajúcej klasický smetný kôš natlačiť čo najviac odpadu zo smetiska. Trik spočíva v tom, že hlavným menovateľom padajúcich objektov je ich váha daná materiálom, z ktorého sú zhotovené. Ťažké rozdrvia ľahké, kov zničí drevo, porcelán sa roztrieska na milión kúskov o hocičo, ak padne z veľkej výšky. No a potom je sú tu rôzne matrace, ktoré treba zapáliť a nechať zhorieť.

Okrem odpadkov vám žeriavy z času na čas prinesú aj fakľu. Zápalné materiály sa okamžite vznietia a oheň šíria na ďalšie (kombo), z čoho vám rastú body. Nádobu možno na malý okamih prikryť, aby ste ich trochu podusili a voda zo záchodových mís vyliata na dne sa vyparila. Takýmto spôsobom si čistíte herné pole a vytvárate priestor napríklad pre prvého bossa, ktorým je veľký vrak auta.

Obrazovka vtedy bliká šialene na červeno a vy máte čo robiť, aby vám ďalšie objekty nevypadávali cez okraj nádoby počas najdlhších 10 sekúnd vášho života. V našom prípade prišla výdatná séria ťažkých hydrantov a detskej šmýkačky, takže z vraku sa stala malá kopa šrotu.

Objekty padajú do nádoby podľa fyzikálnych zákonov, neviete dopredu, či motorka dopadne horizontálne na práčku tak ako ste ju otočili, alebo ju rýchly pád odhodí a skončí v nástenných hodinách či vani. Ak vám chutia logické rýchliky, tak ekologický Gomibako by vám nemal zmiznúť z radaru.





Ekologický logický rýchlik Ekologický logický rýchlik Ekologický logický rýchlik
Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SCEE / SCEJ
Štýl: Logická
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk