Superhrdinská držková v Marvel Ultimate Alliance

pridal spacejunker 9.2.2009 o 13:52 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zbežne ohlásená akčná RPG Marvel Ultimate Alliance 2 sa svetu odhalila plnej paráde na ComicCone v New Yorku a je sa rozhodne na čo tešiť. Nech už patríte medzi fanúšikov komiksov alebo pôvodnej hry, Activision chystá koncom roka zhodiť na PS3, Xbox360 a Wii poriadnu bombu. Marvel Ultimate Alliance 2 bude zasadená do epickej Občianskej vojny medzi hrdinami, ktorá známe univerzum roztrhala na kusy.

Začalo to zbrklým uzákonením zákona o povinnej registrácii obyvateľov s nadľudskými schopnosťami. Zákon hovoril o registrácii hrdinov ako zbraní hromadného ničenia a nútil ich stať sa agentami pracujúcich pre americkú vládu. To však nie je všetko, museli poskytnúť všetky osobné informácie, čo znamenalo odhaliť ich skrytú identitu. To viedlo k rozdeleniu hrdinov na dva tábory: tých, ktorí akceptovali registráciu sa postavili za Iron Mana a tých, ktorí informácie nevydajú za žiadnu cenu, aby tak neohrozili životy rodín, ak by bola databáza hacknutá, bojujú po boku Kapitána Amerika. A tak začal lov na neregistrovaných.

Marvel Ultimate Alliance 2 bude obsahovať úvodnú kapitolu, v ktorej bude každý oboznámený s pozadím celého konfliktu. A po nej si hráč bude musieť vybrať, na ktorú stranu sa postaví. Podľa rozhovoru na IGN, hra nebude kopírovať vojnu do bodky z komiksov, ale sleduje fiktívny scenár „čo by sa stalo, keby..." Hlavný dizajnér Dan Tanguay hovorí, že sa volila táto alternatíva z jednoduchého dôvodu: v komiksoch sa nakoniec Captain America vzdá, čo vyvolalo mnoho otázok. Preto bude hra vybavená novou story, ktorá vedie k úplne novému koncu. Fanúšikovia neprídu o zaujímavé momenty ako prepad chemičky a väzenského konvoja či útok na Washington DC.

Medzi ovládateľnými hrdinami nebudú chýbať: Spider-Man, Wolverine, Hulk, Human Torch, Invisible Woman, Thing, Thor, Storm, Daredevil, Captain America, Iron Man a ďalší. Tradičné levelovanie, upgradovanie vlastností a kostýmu bude doplnené o sériu pasívnych individuálnych a tímových schopností. Tieto sa získavajú za zabíjanie nepriateľov, hrdinské činy alebo určité voľby v rozhovoroch. Tímové schopnosti vplývajú na každého člena partie rovnako a hráč si ich môže podľa ľubovôle meniť. Špeciálne schopnosti okrem bojov sa uživia aj pri otváraní tajných miestností a pasáží v inak lineárnych leveloch. Autori nezabudli ani na populárny kooperatívny režim.

Marvel Ultimate Alliance 2 bude podľa všetkého rovnaký superhrdinský masaker ako predchodca, zatiaľ si pozrite nie príliš presvedčivý trailer.





Superhrdinská držková v Marvel Ultimate Alliance  Superhrdinská držková v Marvel Ultimate Alliance  Superhrdinská držková v Marvel Ultimate Alliance  Superhrdinská držková v Marvel Ultimate Alliance
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS3
PS2
PSP
Xbox 360
Wii
DS
PS Vita

Vývoj: Activision / Vicarious Vision
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. september 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk