Sony Europe má nového prezidenta

pridal spacejunker 15.4.2009 o 12:40 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Sony Computer Entertainment Europe mení vedenie. David Reeves, doterajší prezident SCEE a zástupca Kaza Hiraia, terajšieho CEO celej entertainment divízie, končí 30. apríla. Jeho miesto zaujme Andrew House.

David Reeves (na obrázku) začal svoju kariéru v SCEE spravovaním nemeckých regiónov, neskôr bol preložený do UK a od roku 2003 šéfoval európskej divízii. „Rád by som úprimne poďakoval Davidovi za mnoho úspechov a želám mu veľa šťastia v jeho ďalších plánoch." povedal Kaz Hirai. Zatiaľ nie je isté, kam budú smerovať kroky Reevesa a či vôbec zostane pôsobiť v hernom odvetví.

Za zváženie stojí aj odchod za Philom Harrisonom, bývalým prezidentom Sony Wolrdwide Sutdios, ktorý teraz manažuje Atari. Davidove bohaté skúsenosti s marketingom a manažovaním celého PAL regiónu by hrali do karát rozvíjajúcej sa firme. Špekulácie však nechajme špekuláciami.

Ako hovorí Reeves, predtým než odíde, má dve veci na srdci „Za prvé, chcem sa poďakovať všetkým, kto podporoval SCEE a mňa osobne počas 14 rokov; boli ste úžasní! Za druhé, chcem sa pokúsiť vrátiť spoločnosti všetko, čo som jej vzal. Ak vaše deti chodia na telesnú v škole, alebo sa čudujú prečo ich lyžiarsky inštruktor je tak starý, prečo váš mechanik má boľavé kríže, alebo prečo vám sociálny pracovník nosí PSP hry, tak to možno budem ja!" dodal.

Andrew House nastúpi na pozíciu CEO a prezident SCEE 1. mája. Jeho úlohou bude dohliadať a manažovať značku PlayStation v približne 100 krajinách naprieč celým PAL regiónom. „So zábavným priemyslom ma spája silné puto a verím, že je tu ešte veľký potenciál pre rozvoj nášho biznisu v európskych a PAL krajinách a regiónoch, konkrétne v oblasti sieťovo-sociálnej zábavy."

House pracuje pre SONY od roku 1990, pôsobil a budoval značku PlayStation v globálnom merítku, vrátane Japonska a Ameriky.





Sony Europe má nového prezidenta
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, playstation, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (2)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20377)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk