Megalomanská RPG Final Fantasy XIII

pridal spacejunker 16.4.2009 o 12:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Odo dnes je v predaji japonská verzia Blu-ray filmu Final Fantasy VII: Advent Children Complete, ktorej hodnotu zvyšuje hrateľná ukážka Final Fantasy XIII, najepickejšieho pokračovania série v histórii Square Enix. Na hre pracuje 300 ľudí a rovná stovka sa venuje iba tvorbe bombastických renderovaných filmov!

Osem stranové preview v magazíne EDGE označuje Final Fantasy XIII ako najkrajšiu PS3 hru doteraz a popisuje dojmy z dema, ako aj návštevy centrály Square Enix v Tokiu. Nový súbojový systém sa vyhýba programovaniu partie v reálnom čase ako v FF12, ale je evolúciou Active Time Battle použitého v FFX.

Akčné a magické body vypadli, v súbojoch sa zohľadňuje čas investovaných do vašich akcií. Každá postava má časový merač rozdelený do troch segmentov; slabé kúzla a schopnosti využijú nanajvýš jeden, pričom tie najsilnejšie spotrebujú dva alebo rovno všetky tri segmenty. Takto môžete naprogramovať pre jednu postavu niekoľko pohybov za sebou počas jedného kola.

Časový merač sa bude zväčšovať so získavaním vyšších levelov a ovplyvní aj kombá. Napríklad ich kombinovaním medzi postavami bude možné vyvolať Break Mode, mimoriadne účinné kombo s obrovským damagom. Súboje nie sú náhodné, ale vraj niekedy bude ťažké sa im vyhnúť, hlavne pri početných skupinkách. Hrateľné demo sa odohráva v oblasti Pulse obývanej prevažne vyhnancami. Je situovaná pod mestom Cocoon, ktoré ste mohli vidieť v traileri, a prechádzate ho s postavami Lightning a Snow.

O príbehu sa zatiaľ toho veľa nevie, má byť rozprávaný z viacerých uhlov a sledovať osudy viacerých postáv, nielen ústrednej hrdinky Lightning známej z obrázkov. Niektorým budú dokonca venované celé kapitoly v hre.

Final Fantasy XIII vychádza v Japonsku v priebehu tejto zimy, západný svet si na premiéru bude musieť počkať do budúceho roka. Blu-ray film FFVII: Advent Children sa dostane do predaja v zámorí v priebehu júna, kedy sa začne predávať aj u nás, nie je zatiaľ známe. Zatiaľ si pozrite obrázky z dema v galérii a videá priamo z hrania na IGN.





Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII Megalomanská RPG Final Fantasy XIII
Megalomanská RPG Final Fantasy XIII  Megalomanská RPG Final Fantasy XIII  Megalomanská RPG Final Fantasy XIII
Megalomanská RPG Final Fantasy XIII  Megalomanská RPG Final Fantasy XIII
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Square Enix / Square Enix
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. marec 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk