Multiplayer v Uncharted 2

pridal spacejunker 27.4.2009 o 22:29 pod hry
HRY > NOVINKY >

Od minulého týždňa sa hovorí o integrovaní multiplayer a co-op komponentov do Uncharted 2: Among Thieves. Dnes padlo informačné embargo a dojmy z hrania môžete nájsť okrem iných napríklad na Eurogameri.

Multiplayer Uncharted 2 bude obsahovať dva kompetitívne módy 5 na 5 a separátnu coop kampaň nezvyklo pre troch hráčov. Deathmatch netreba nikomu predstavovať, v Capture the Treasure (jeden z Plunder módov) sa dva tímy snažia dostať k pokladu. Priebeh každého zápasu sa ukladá na pevný disk a po dohraní si ho môžete znovu pozrieť z ktoréhokoľvek uhla vďaka voľnej kamere. Dokonca sa v replayi synchronizujú pery postáv s voice chatom! Multiplayer bude evidovaný v globálnych rebríčkoch na oficiálnej stránke a dôvodom, prečo sa k nemu vracať, bude aj kumulovanie peňazí.

Co-op vychádza zo singleplayeru, je postavený na sérii mini úloh ako zdolávanie prekážok a prestreliek. Má obsahovať tri veľké časti z hlavnej kampane, ktoré sú prepojené cut-scénami, a za každým sa menia v nich podmienky (AI, chovanie nepriateľov atď.) V co-ope spolupracujú medzi sebou postavy Drake, jeho spoločníčka Chloe a starý známy lišiak Sully. Ak niektorá z nich padne, druhý hráč ju môže oživiť alebo pomôcť, ak vás nepriateľ zdrapí pod krk.

Kombinovanie lozenia po stenách a streľby z každej pozície pomôže multiplayeru vystúpiť z radu. Bude to ako keby sa Lara Croft objavila vo svete Gears of War. Ako taký match vyzerá, približuje gameplay video.

Uncharted 2: Among Thieves vychádza už túto jeseň, beta verzia multiplayeru štartuje 3. júna. Akcia s beta kľúčmi distribuovanými so superhrdinskou akciou inFamous, ktorá vychádza v EU 25. mája, platí zatiaľ iba pre územie US.





Multiplayer v Uncharted 2 Multiplayer v Uncharted 2 Multiplayer v Uncharted 2 Multiplayer v Uncharted 2 Multiplayer v Uncharted 2 Multiplayer v Uncharted 2 Multiplayer v Uncharted 2 Multiplayer v Uncharted 2
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Naughty Dog
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 14. október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19513)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk