Sector naberá smer Tokyo Game Show

Sector opäť vysiela do krajiny vychádzajúceho slnka svoj tím, aby zmapoval Tokyo Game Show a priniesol dojmy rovno z miesta jedného z najväčších herných veľtrhov.

pridal spacejunker 21.9.2009 o 15:00 pod informácia
Sector naberá smer Tokyo Game Show

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Od pôvodnej idei vybrať sa len tak na dovolenku a pritom navštíviť jeden z najväčších herných veľtrhov uplynulo niekoľko mesiacov takou raketovou rýchlosťou, že človeku sa roztrasú kolená pri pomyslení na to, že zajtra letí do Tokia.

Sector opäť vysiela do krajiny vychádzajúceho slnka svoj tím, aby zmapoval Tokyo Game Show a priniesol dojmy rovno z miesta, kde sa nielen príchodom novej generácie konzol zmenil trh. Konzervatívnosť a závislosť od domáceho trhu sa ukázala, ako slepá ulička, my sa však neplánujeme túlať na zapadnutých miestach, ale namierime si to už vo štvrtok na Makahuri Messe, kde začína pravá herná oslava.

Vyskúšame, ako je na tom PS3 port Bayonetta, prejdeme sa vo Final Fantasy XIII, rozsekáme svetelnými katanami tony nepriateľov v No More Heroes II, pozrieme na Crackdown II a snáď sa ukáže aj zobudený Alan Wake.

Bez ohľadu na predvádzané novinky, hrateľné dema, sexi booth babes a skvelé jedlo, sa nám aj vďaka Sony podaril husársky kúsok – dostali sme pozvanie do dielní Polyphony Digital. A takéto pozvanie sa neodmieta. Ako jedni z mála nahliadneme na miesta, kde vzniká Gran Turismo 5 a vyspovedáme samotného tvorcu série Yamauchi-sana. A aby toho exkluzívneho materiálu nebolo málo, tak si na slovíčko zavoláme aj Shuhei Yoshidu, prezidenta Sony Worldwide Studios.

Tokyo Game Show je za dverami, Sector tím v zložení Spacejunker, Korec a náš dvorný kameraman Vlado, je pripravený vyraziť v ústrety šialenému a uponáhľanému životnému štýlu. Tak ma napadá, nepozná niekto dobrý spôsob, ako sa pretaktovať?





Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (2)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk