Zhrnutie VGA 2009 trailerov

Pozrime sa bližšie na trailery, ktoré nám priniesli VGA awardy. Bolo ich dosť a niektoré boli naozaj zaujímavé.

pridal saver 13.12.2009 o 21:37 pod hry
Zhrnutie VGA 2009 trailerov

HRY > NOVINKY >

Pozrime sa bližšie na trailery, ktoré nám priniesli VGA 2009 awardy. Bolo ich dosť a niektoré boli naozaj zaujímavé.

Halo: Reach - Xbox360 - jeden z najočakávanejších trailerov nakoniec nebol trailer, ale in-game prestrihová scéna čisto vystrihnutá z aktuálneho stavu hry. Video ukazuje silu nového enginu, ktorý konečne posunie sériu grafiky vpred. Vidieť tam aj utlmenejšie farby a celkovo temnejší nádych titulu. Hra je stále rok od svojho vydania, tak uvidíme, do akého stavu sa nakoniec dostane.
>> pozrite si trailer

Medal of Honor - PC, Xbox360, PS3 - ponúkol trailer zo zostrihaného gameplayu, ktorý ukázal, ako by sme chceli, aby vyzeral Modern Warfare, teda s rozmanitými vozidlami (helikoptéra určite poteší) a deštrukciou, tú titulu zabezpečí Frostbite engine od DICE, na ktorom beží aj Battlefield Bad Company 2. A vzhľadom na to, že multiplayer robí samotné DICE, máme sa na čo tešiť. Otázne zostáva ako EA LA zvládne singleplayerovú časť, zatiaľ vyzerá nádejne.
>> pozrite si trailer

Star Wars Force Unleashed 2 - PC, Xbox360, PS3 - pokračovanie Force Unleashed sa ani neočakávalo, ale vyzerá, že Lucas tejto značke verí a teda znovu budeme pokračovať v temnej ceste mladého učenca temnej sily. Trailer bol CGI, takže veľa sa z neho nedá vyčítať, jedine môže naznačiť to, že budeme prechádzať skúškami.
>> pozrite si trailer

Prince of Persia: Forgotten Sands - PC, Xbox360, PS3 - trailer nám pripomenul pôvodnú sériu Sands of Time a to doslova tonami piesku. Deštrukcia mesta dáva nádych návratu k temnote, tentoraz však deštrukčnej temnote. Ale celá hra dostáva určitú zmenu a to zmenu hlavnej postavy, ktorá sa začína podobať na Jakea Gyllenhaala, ktorý stvárni princa vo filme. Vyzerá, že aj príbehovo bude film dopĺňať. Hra vyjde v máji rovnako ako film.
>> pozrite si trailer

True Crime 3 - Xbox360, PS3 - pôvodne nazvaný titul Black Lotus (možno to bude podtitul) nakoniec dostal názov True Crime a bude treťou hrou z tejto akčno adventúrovej série v štýle GTA. Po Los Angeles a New Yorku sa tentoraz dostaneme do Hong Kongu, kde miestny policajt bude nasadený do mafie, nadriadení mu nasľubujú podporu a ochranu. Niečo nám hovorí, že ju nedostane. Problémom hry môže firma United Front, ktorá ešte nevydala žiadnu hru a len teraz pripravuje svoj prvý titul ModNation Racers. 
>> pozrite si trailer

Crackdown 2 - Xbox360 - trailer nesľubuje nič, čo nesplní a ukazuje presne to, čoho od hry čakáme - explózie, skákanie - a ako trailer ukazuje, pribúda aj lietanie a samozrejme mutanti, ktorí budú ďalším problémom pre agentúru. Grafikou síce starý engine už neoslní, ale rozšírená kooperácia, rozmanitejšie misie, podzemné lokality môžu ešte rozšíriť zábavu.
>> pozrite si trailer

Batman Arkham Asylum 2 - PC, Xbox360, PS3 - bol naozaj nečakaným ohlásením ešte čerstvej a úspechy žnejúcej Batmanovky. Vyzerá, že Square nenechá sériu vyhasnúť, prakticky po roku prinesie pokračovanie, ktoré nás a aj Jokera presunie zo sanátória do ulíc. Two Face nebude podľa oficiálnej stránky hry chýbať.
>> pozrite si trailer

Spec Ops: The Line - PC, Xbox360, PS3 - jeden z titulov z najzaujímavejším teasingom nám ukázal trailer a priblížil Gears of War štýl hry umiestnený do zničeného mesta v púšti. Mesto by mal byť Dubai a vyzerá, že sa tam zahniezdili teroristi, ktorých si podáme. Na prvý pohľad to vyzerá zaujímavo, minimálne poteší, že v modernej vojne nekopírujú Modern Warfare.
>> pozrite si trailer

Deadliest Warrior  - Xbox360 - jeho účasť bola veľký prekvapením, nie je to hi-profilová hra a bude len na stiahnutie. Na druhú stranu môže priniesť zaujímavú zábavu zmiešanú s dokumentárnym štýlom. Hra je totiž spravená podľa seriálu, v ktorom proti sebe postavili rozmanité typy bojovníkov z rôznych časov, skúšajú a testujú ich zbrane a výsledky vyhodnocujú. Zrejme bude novú sériu sprevádzať a pridávať možnosti bojovať za dané postavy.
>> pozrite si trailer

Green Day Rock Band - Xbox360, PS3, Wii - teasované ako veľké prekvapenie je nakoniec len ďalšia subverzia rockovej kapely. Tentoraz znovu obmedzenej na publikum určitej skupiny, ale pre fanúšikov Green Day to bude určite paráda.
>> pozrite si trailer

Tron: Evolution - PC, Xbox360, PS3 - zateasoval pokračovanie, ukázal, že štýl grafiky ostáva, efekty pribúdajú. Nedá sa povedať, že by sa rodil hit roka, keď si zoberieme predošlé tituly firmy Propaganda Games a to Turok a Pirates of Carribean: Armada of the Damned, ale zábava môže byť.
>> pozrite si trailer

UFC 2010 Undisputed - Xbox360, PS3 - pokračovanie bojovky, čo dodať. Zrejme najmenej zaujímavý trailer z VGA, ale ak sa vám páčili predošlé časti, určite sa tešíte aj na ďalšiu.
>> pozrite si trailer





Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati, battlefield






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (2)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20480)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk