Webová strategická pochúťka Cultures Online

Väčšina manažmentových online stratégií sa podobá ako vajce vajcu. Táto je svetlou výnimkou a môžete sa o tom presvedčiť okamžite!

pridal uni 1.10.2010 o 13:29 pod hry
Webová strategická pochúťka Cultures Online

HRY > NOVINKY >

Popri MMORPG a online akciách sa začínajú objavovať aj online stratégie. Veľkú časť z nich tvoria webové manažmentové a väčšinou sa podobajú ako vajce vajcu. Cultures Online je v tejto kategórii svetlou výnimkou a v hre so znakmi a grafikou v štýle The Settlers, ktorej predchádzali tradičné stratégie Cultures, sa nezaprie šikovnosť nemeckých tvorcov.

Hra najskôr vyšla v nemeckej verzii a teraz tu máme už aj anglickú, hoci v niektorých sekciách ešte narazíte na nemčinu. Hráč si vytvorí hrdinu a začína s osídľovaním severského ostrova. Na výstavbu domov treba suroviny, na prísun surovín treba umiestniť do produkčnej budovy hrdinu. Na počiatku máte len jediného, neskôr môžete mať viacerých a určite sa vám zídu. Hrdinovia totiž produkujú suroviny, ale aj bádajú, blúdia po svete, plnia úlohy a bojujú v symbolických, ale nie zlých súbojoch. Postavám sa zvyšujú úrovne a môžete ich vystrojiť lepšou výbavou. Prístup k novinkám vyžaduje aj výskum.

  Cultures Online - Trailer

Všetky procesy vyžadujú určitý čas na ich vykonanie. Obydlie postavíte za minútu-dve, plavba potrvá aj viac ako desať minút, na dostatok nových surovín sa čaká aj hodiny - ak ich má kto vyprodukovať. Súčasťou Cultures Online je aj komunikácia s inými hráčmi a tiež PvP boje. Výhody vo forme okamžitého vykonania procesu alebo získania špeciálneho doplnku do hry sa realizujú runami, ktoré už ale treba dokúpiť za reálne peniaze.

Hru môžete okamžite bezplatne hrať priamo vo vašom internetovom prehliadači, po rýchlej registrácii na domovskej stránke a ak vás potom prepne na nemeckú verziu, kliknite na ikonu s vlajočkou v pravom hornom rohu obrazovky a vyberte si angličtinu, prípadne iný preferovaný jazyk.





Webová strategická pochúťka Cultures Online  Webová strategická pochúťka Cultures Online  Webová strategická pochúťka Cultures Online
Webová strategická pochúťka Cultures Online  Webová strategická pochúťka Cultures Online  Webová strategická pochúťka Cultures Online
Webová strategická pochúťka Cultures Online
Páči sa mi!






Webová strategická pochúťka Cultures Online
PC

Vývoj: Gamigo / FUNATICS Software
Štýl: Stratégia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk