Saints Row 3 odhalené

Game Informer odkrýva detaily nového pokračovania Saints Row.

pridal saver 8.3.2011 o 23:14 pod hry
Saints Row 3 odhalené

HRY > NOVINKY >

Game Informer odkrýva detaily nového pokračovania Saints Row: The Third. V zásade základy ostávajú, engine je vylepšený, možnosti pribúdajú a aj odbúdajú.

Upgrady, modifikácie a znovu upgrady

Hráte za rovnakého hrdinu ako v prvých hrách. Rovnako ako v predošlých hrách nechýba upravovanie postavy, teraz pribudnú obleky a môžete napríklad postavu zamaskovať ako Hulka alebo iného superhrdinu. K dispozícii je aj vesmírny oblek, kovboj, roztlieskavačka, mexický wrestrel alebo pirát ninja.

Podobne ako v San Andreas vaša postava dostáva bonusové body v bojoch za to, či je chudá, tučná alebo silná. Mimo toho hra bude mať tentoraz štandardný levelovací systém a vaše schopnosti sa vám vylepšujú priebežne. Čím viac rešpektu získate, tým viac možností sa vám otvára a umožňuje odomknúť perky a aktivovať tie, v ktorých sa špecializujete.

Rozšíri sa aj upgradovanie áut, kde definujete štýl gangu, budete autá dolaďovať kozmeticky, ale aj výkonovo v rôznych oblastiach. Okrem úpravy sily motora a nitra, budú aj úpravy odolnosti alebo prieraznosti. Môžete teda vylepšiť nárazníky alebo pridať spojler. Podsvietenie, samozrejme, nebude chýbať.

Pribudne upgradovanie zbraní, kde napríklad k útočnej puške pridáte mieritko alebo expanziu pre granátomet, plus niekoľko typov zásobníkov. Ak radšej bojujete na blízko brokovnicou, môžete si k nej pridať tretiu pažbu. Z iných zbraní napríklad pribudla aj zbraň, ktorá strieľa elektornické čipy, umožňujúce vám ovládať vozidlá na diaľku. Ak ju upgradnete, môžete napríklad získať kontrolu nad tankami a lietadlami a k tomu vám umožní prepnúť aj pohľad zvnútra vozidla. Môžete to použiť ako na odlákanie, tak aj ničenie nepriateľov. Napríklad, ak chcete spraviť bombový útok, len umiestnite bombu na vozidlo a diaľkovo ho odšoférujete.

Zábava ostáva

Každá časť Saints Row 3 je zameraná na zábavu a to aj časť zbraní, kde napríklad medzi zbrane pre boj na blízko pribudla náhrada baseballovej pálky v tvare penisu. Biť s tým protivníkov je určite zábavné, ale skôr to skúšajte na babky v meste ako na väčších nepriateľov. Tam využite letecké útoky alebo aj predator drony, ktoré môžete na diaľku ovládať. Ale ak by ste chceli zábavu aj s klasickými strelnými zbraňami, každá z nich má špeciálny úder na blízko medzi nohy. Napríklad bazooku použijete ako golfovú pálku.

Zábavné aktivity pokračujú, v hre pribudne napríklad súťaž s prvkami japonskej game show v štýle running mana. Hráči tu pretekajú s nepriateľským syndikátom a prekážky budú ohnivé pasce, bomby, zbrane, maskoty a dopĺňať to budú hyperaktívni japonskí komentátori. Mayhem misie pokračujú a napríklad s tankom budete mať misie zničiť určité dôležité ciele. Tu hráči uvidia vylepšenia Geomod enginu, autá sa tu pokrčia pod pásmi tanku na placku namiesto toho, aby vybuchli. V inej misii budete šoférovať s tigrom na zadnom sedadle. Pribudnú aj presne určené aktivity, na rozdiel od čisto náhodných. Budete musieť napríklad zničiť objekty syndikátu,

Volition pridalo do gameplayu novú funkciu namapovanú kokrétne na LB tlačidlo, ktoré funguje ako AWESOME boost. Naspeeduje každú vašu činnosť, napríklad bežíte rýchlejšie a aj autá ukradnete rýchlejšie - rýchlym skokom do vozidla cez sklo a vykopnutím šoféra von. Ak budete mať radšej klasické kradnutie, pribudne zooming kamery, kedy šoféra zastrelíte alebo mu otrieskate dvere o hlavu.

Preplnené mesto

Okrem Saintov a Syndikátu, dvoch frakcií, ktoré budú v hre bojovať, tu budú ďalšie tri gangy: Morning star, čo su maskovaní wrestreli; Deckers sú počítačoví šprti zaoberajúci sa bezpečnosťou a praním peňazí; a nakoniec STAG - Special Tactical Antigang Unit je vládna zložka eliminujúca gangy, preberajúca ulice rovnako ako ostatné frakcie.

Boje tentoraz nebudú jednoduché, keďže už v uliciach nie sú len bežní poskokovia. Medzi nimi je zamiešaný aj Oleg. Oleg bol pôvodne masívny rus, ktorý hádzal autá ako lopty, ale potom ako ho syndikát dostal, vyklonoval ho a vytvoril stovky Olegov bez mozgu. Tí teraz pomáhajú jednotkám syndikátu. Ich nielen že musíte zničiť tonou olova, ale im zasadiť aj quicktime finish úder.

K tomu pri samotných misiách autori vsádzajú na výber z možností zničiť alebo obsadiť. Napríklad jeden mrakodrap môžete vyhodiť do vzduchu alebo ho vyčistiť a obsadiť. Bude vám zarábať peniaze a dodá vám nové zbrane. V inej misii musíte obsadiť loď Morning Star frakcie s prostitutkami. Môžete ju následne predať za veľkú sumu alebo nechať pre seba a ženy zobrať pod svoje krídla, aby vám zarábali.

Čo ubudlo?

Mimo množstva rozšírení sa Saints Row 3 obmedzí aj v rôznych iných oblastiach, nebude mať multiplayer (ostane však kooperácia). K tomu vypadlo aj jedenie, pitie a užívanie drog.





Saints Row 3 odhalené  Saints Row 3 odhalené  Saints Row 3 odhalené
Saints Row 3 odhalené
Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: THQ / Volition
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 18. november 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk