Úvod Deus Ex Human Revolution trikrát inak

Komentované video vás prevedie tromi rôznymi cestami úplným začiatkom očakávanej sci-fi FPS.

pridal spacejunker 22.3.2011 o 13:31 pod hry
Úvod Deus Ex Human Revolution trikrát inak

HRY > NOVINKY >

Deus Ex Human Revolution stojí na štyroch základných gameplay pilieroch – Social, Hacking Combat a Stealth, hovorí dizajnérka Mary Demaro, ktorá komentuje osemminútové gameplay video z PS3 verzie prezentujúce rozličné cesty k dosiahnutiu rovnakého cieľa.

Vo videu je zachytená úplne prvá misia, kedy je Sarif Industries pod útokom. Hlavný hrdina nemá ešte žiadne zlepšenia (Augmentations) a čelí relatívne malému počtu nepriateľov. Cez vysielačku je kontaktovaný Prichardom, s ktorým sa nemá príliš v láske, aby sa dostal do skladiska. Sem vedie hneď niekoľko ciest, na ktorých je predvedený postup so zbraňami a tiché zakrádanie.

Prichard síce Jensenovi navrhuje, aby hľadal vchod cez strechu, ale ten ho nepočúva, hneď za rohom zahluší čepeľami na predlaktí nič netušiacu stráž. V zápätí vytiahne automatickú zbraň a poradí si s ďalšími na nádvorí pred skladiskom. Metóda run and gun funguje ako v akejkoľvek inej FPS, dokonca explodujú aj sudy naplnené, ako inak, výbušným materiálom.

Druhá alternatíva sa spolieha na zakrádanie, stráž za rohom Jensen uzemní, ale nezabije. Pre istotu nevládne telo prehľadá a odtiahne do bezpečia. Cez drobnú miestnosť sa dostane do chodby ústiacej na nádvorie s debnami. V podrepe sa nepozorovane prešmykne medzi dva odparkované nákladiaky k zadnému schodisku. Odtiaľ je to už len na skok k cieľu.

Poslednú možnosť, ako sa dostať do skladiska, navrhoval Prichard a ak ju využijete, bude sa tváriť poriadne povýšenecky. Na strechu sa však Jensen nedostane bez pomoci, ku kontajnerom si musí prisunúť debnu, ktorú autori používajú na zakrývanie dôležitých prístupových ciest. Na jej drevenú kolegyňu narazíte aj na streche, po jej odsunutí sa odhalí priechod poza generátor, ktorý treba vypnúť, inak vám mokrá podlaha ublíži elektrickým prúdom. O prívod energie do káblov sa postará vypínač a Jensenovi nebráni už nič aby vstúpil cez ventilačnú šachtu do skladiska.

Demaro vraví, že prieskum je v hre mimoriadne dôležitý, „Nikdy neviete, ako vyriešite vaše úlohy." Odlišné riešenia sú vždy inak ohodnotené skúsenostnými bodmi, za premyslenejší postup ich je viac, za priamu akciu menej, čo samo o sebe nahráva do karát znovuhrateľnosti a povzbudzuje k premyslenému postupu bez zbytočných obetí. Ďalšou zaujímavosťou je, že hra sa prepína pri používaní krytia a rebríkov do 3rd person pohľadu ako tomu bolo v Chronicles of Riddick. Takto sa bez obáv môžete pozrieť za roh a naplánovať ďalšie kroky odporozovaním správania stráží.

Deus Ex Human Revolution vychádza 26. augusta. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk