SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu

SSX sa vracia ku koreňom série s novými prvkami a 70 kopcami z celého sveta.

pridal spacejunker 7.4.2011 o 12:06 pod hry
SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu

HRY > NOVINKY >

SSX zostáva SSX, žiadny Deadly Descent, žiadna číslovka, nič. SSX. Bodka. EA Canada sa zbavuje podtitulu, vracia sa ku koreňom série a berie si to najlepšie z obľúbených predchodcov a prispôsobuje to spolu s novými prvkami pre aktuálne potreby trhy, povedal kreatívny riaditeľ Todd Batty v rozhovore pre Game Informer.

EA už niekoľkokrát chcela priviesť k životu SSX novým dielom, no nikdy nebol podporený dostatočne zaujímavých návrhom, aby reštart série dostal zelenú. Smrtonosné jazdy dolu 70 najvyššími horami sveta boli pádnym argumentom.

V SSX nájdete všetko od Aljašky, Antarktídy, Sibíru, cez Andy, Alpy, až po Kilimandžáro a Fuji. Priamo z hlavného menu prechádzate pohoriami ako v Google Earth a vyberáte si tú, ktorú chcete zdolať na šialených tratiach. „Predstavte si, že by zjazdársky tím mal k dispozícii miliardy dolárov a postavil by SSX trať na najvyššej hore sveta. To je presne to, čo sme v hre spravili a urobili sme to na celom svete." približuje Batty tvorbu tratí, ktoré budú vetvené a zažijete na nich aj lavíny.

„Už SSX3 mala istým spôsobom lavíny, ale povedali sme si, že s novým systémom to dokážeme tisíckrát lepšie." Za chrbtom nebudú hučať iba tony snehu, ale aj kamene a padať budú aj obrovské cencúle.

„Jedinou výzvou v Deadly Descent je dostať sa dolu so zdravou kožou," popisuje Batty survival prvok, ktorý obohatil tradičný diktát trikov a stíhacie jazdy. Racingový feeling sa nevytratí, rovnako zostanú zachované aj šialené triky poháňané novým fyzikálnym modelom, ktorý vo Fight Night 4 vykúzlil tie najvernejšie spracované bitky borcov v ringu, ale pribudne prvok survival, ostatne mantra hry hovorí: „preži, zjazdi, trikuj".

Snowboarderi v SSX budú využívať aj nové vybavenie ako napríklad kombinézy base jumperov, ktoré im umožnia na krátku dobu lietať. Strmý zjazd tak môže končiť útesom, z neho sa znesiete do nižších polôh a pokračujete v jazde. EA hrateľnosť bičuje do extrémov, vo výbave sa objaví aj horolezecký cepín, ktorým sa zachytíte o steny alebo vás vráti naspäť na trať, ak nedoskočíte na druhú stranu priekopy. Dosky, oblečenie a iné kozmetické doplnky sú samozrejmosťou, takisto aj návrať najznámejších postáv, vrátane Elise.

Stavba kampane SSX sa nebude opierať o zlaté medaily ani tradičnú štruktúru svetových šampionátov, namiesto toho sa autori inšpirovali termínom Sedem Vrcholov, ktorý je v horolezeckých kruhoch mimoriadne cenený, ide totiž o zdolanie siedmych najvyšších hôr sveta. V SSX sa to volá Nine Deadly Descent a už z názvu je jasné, že zdolať týchto „bossov" nebude hračka.

SSX má obsahovať aj veľmi prepracovaný multiplayer, o ňom sa zatiaľ mlčí, takisto aj o dátume vydania.





SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu  SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu  SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu
SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu  SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu  SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu
SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu  SSX sa zbavuje smrteľného podtitulu
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360
PS3

Vývoj: EA Sports / EA Canada
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 2. marec 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk