EA press konferencia

Live prenos z EA Gamescom pressky začína o 16:00.

pridal saver 16.8.2011 o 17:02 pod hry
EA press konferencia

HRY > NOVINKY >

Live prenos z EA Gamescom pressky začína o 16:00 a bude trvať hodinu. Môžete ho pozerať online na EA stránke live-event.ea.com/gamescom, alebo na gamespote (aj HD kvalita).

Očakávame priblíženia titulov ako NFS The Run, Battlefield 3, Mass Effect 3, Star Wars Old Republic, Fifa 12, SSX a ďalšie.

16:00 EA dodržalo načasovanie a začalo zostrihom zo svojich titulov. Dnes ukáže 10 titulov, ktoré uvidíme tento rok.  Predtým však ešte ohlasuje nový titul od EA sports, nová verzia pouličného futbalu Fifa Street. Bude to vraj najautentickejší pouličný futbal, ponúkne 35 prostredí a pripojí sa na online službu Fifa Sports Football Club. Vyjde začiatkom budúceho roka.

Nasleduje nový trailer na NFS the Run a prezentácia trate kríčom cez zasnežené Rocky Moutains v Colorade. Vyzerá, že autori sa pekne pohrali s deštrukciou ktorú umožňuje Battlefield 3 engine a kamenné lavíny boli na každom kroku

Bioware ohlasue Warhammer Online: Wrath of Heroes free online PvP titul postavený vo Warhammer univerze. Vyjde už na jeseň.  Ďalej Bioware sa teší z odozvy na Old Republic a ukazuje nemeckú verziu titulu, ktorá zmení MMO hry navždy. Nasleduje Live demo s 8 hráčmi, budú hrať misiu Eternity World. Mass Effect 3 na prezentácii nechýba a dostáva dátum na 9. marca 2012, s tým, že autori budú v nasledujúcich mesiacoch naznačujúcich cesty ako budeme môcť viesť vojnu v galaxii. Prvú časť Squad Leader odpremiérovali teraz.

Prichádza EA Sports a pokračuje so SSX titulom, ktorý bude mať aj sociálne funkcie, ktoré dnes ohlásia. Explore a Global Events budú dva multiplayerové módy.  Explore bude rebríčkový mód s ghost modom, ktorý sa môžu vaši priatelia snažiť poraziť.  Rebríčky a výzvy vám budú zarábať peniaze.  Global Events budú klasické multiplayerové turnaje Umožní vám prechádzať rôzne eventy, vytvárať si vlastné série eventov. Celé sa to bude logovať do Raider Net, ktorý je obdobou Autologu z Burnoutu a NFS. Titul vyjde v priebehu januára.

Z EA Partners prichádzajú 39 studios, ktoré pracuje na Kingdoms of Amalur. Ohlasujú dátum vydania tejto sekačky s RPG prvkami a to na 10. februára 2012. A aj Funcom so Secret World. Akčný MMO titul s tajnými spoločnosťami, s postavami bez classov, ale s rozsiahlym stromom skillov. Koncom mesiaca začnú prihlášky na betu a vydanie je naplánované na apríl 2012 .

K záveru si nechali FIFA 12, ktoré ako vieme má množstvo vylepšení a EA sports nám ich znovu zhrnulo. Demo vyjde 13. september a plná verzia 29. septembra.

Celé to uzatvára Battlefield 3, kde tentoraz ukážu kooperačný mód na PS3 live a ako bodku dávaju video z PC multiplayeru na mape Caspian Border so 64 hráčmi a aj s lietadlami a helikoptérami - to je skutočná vojna. Titul vyjde 27. októbra.





EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia
Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect, battlefield






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20281)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk