Prvý update vyvolá vzburu v Starej republike

Už mesiac po oficiálnom spustení serverov rozširuje BioWare obsah hry.

pridal uni 13.1.2012 o 10:45 pod hry
Prvý update vyvolá vzburu v Starej republike

HRY > NOVINKY >

BioWare berie MMORPG Star Wars: The Old Republic vážne a už budúci týždeň vypustí aktualizáciu s doplnkovým obsahom. Výčitky pochybovačov o nedostatočnej náplni sú teda bezpredmetné a zdá sa, že o budúcnosť hry netreba mať obavy.

Už mesiac po premiére Star Wars: The Old Republic je pripravený update s podtitulom Rise of the Rakghouls, ktorý vyjde v utorok 17. januára. Prinesie nový obsah pre skupiny hráčov na vyšších úrovniach, doplňujúce herné prvky, vybalansované herné mechanizmy a opravy chýb.

Rise of The Raghouls zahrňuje flashpoint Kaon Under Siege, kde sa skupina hráčov Impéria alebo Republiky vydá na planétu Kaon, aby potlačila vzburu rakghoulov a zaručila si lojalitu Tion hegemónie. Tento flashpoint je dostupný pre postavy levelu 50 na úrovni normal a heroic.

Pribudne aj operácia Karagga’s Palace, ktorá je pokračovaním druhej úvodnej operácie hry. Osem alebo 16-členné tímy hráčov sa stretnú s hutským kráľom po tom, čo Huttovia ukončili obdobie neutrality a zrušili dohody s Impériom a Republikou. Z obavy pred hrozbou o kontrolu nad galaxiou obidve strany posielajú svojich najlepších bojovníkov, aby sa stretli s Karaggom a zistili jeho úmysly. Táto operácia je hrateľná v módoch normal, heroic a nightmare.

Okrem toho prinesie Rise of the Rakghouls rôzne úpravy hry, napríklad vymedzenie vojnových zón pre level 50, podporu anti-aliasingu a zmeny PvP v otvorenom svete na Ilume.

BioWare bude pokračovať v pridávaní aktualizácií s doplnkovým obsahom. Tá nasledujúca vyjde v marci 2012 a prinesie nové flashpointy, operácie, vojnové zóny a herné systémy.





Prvý update vyvolá vzburu v Starej republike  Prvý update vyvolá vzburu v Starej republike  Prvý update vyvolá vzburu v Starej republike
Prvý update vyvolá vzburu v Starej republike
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk