Hra k filmu Hunger Games bude na Facebooku

Firmy pomaly začínajú chápať, že kvalitná AAA hra k filmu sa nedá za krátky čas urobiť a tak pomaly začínajú hľadať iné spôsoby prezentovania. V prípade Hunger Games to bude facebooková hra.

pridal saver 16.2.2012 o 8:07 pod hry
Hra k filmu Hunger Games bude na Facebooku

HRY > NOVINKY >

Firmy pomaly začínajú chápať, že kvalitná AAA hra k filmu sa nedá za krátky čas urobiť a tak pomaly začínajú hľadať iné spôsoby prezentovania. V prípade Hunger Games to bude facebooková hra.

Šéf Funtactix firmy, ktorá bude hru pre Facebook robiť, hovorí, že kvalita filmových hier za posledné roky neustále klesá vďaka čomu sa trh s konzolovými filmovými hrami prakticky zničil. Jednoducho produkcia kvalitnej hry trvá 2-3 roky, čo je viac ako vytvorenie filmu a za rok, ktorý dostanú autori hry je takmer nemožné hru spraviť v dostatočnej kvalite.

Oproti tomu vývojári na Facebooku dokážu titul spraviť v priebehu mesiacov, nie rokov a to v slušnej kvalite a za nižšiu cenu. Zároveň dosiahnu na oveľa rozsiahlejšie publikum na promo pre filmy. Plus keďže hry sú zadarmo a hrateľné v prehliadači nie je tam žiadna vstupná bariéra pre hráčov. 

 Tu môžeme dodať, že šéf Funactixu má skutočne pravdu a firmy to chápu, napríklad THQ úplne opustilo tento biznis a jediná firma, ktorá sa ho snaží držať je Activision. Väčšina filmových štúdii prechádza na tento webový štýl alebo na mobilné hry, ktoré ponúknu rovnako jednoduchú a lacnú prezentáciu značku širokým masám.

Samotná Hunger Games  hra bude postavená na knihách s mixom štýlu filmu. Príbehovo je to štýl Running Mana, kde niekoľko vybraných obetí bojuje v TV show o svoje prežitie. Bojujú proti sebe a prežiť môže len jeden. Keďže toto je facebooková hra, vymizne krvavosť hry a vzájomné boje a pôjde skôr o objavovanie prostredia s adventúrovými prvkami. Hráči budú s priateľmi spĺńať questy, komunikovať s postavami, customizovať vlastné pevnosti.  Nedá sa povedať, že by tento štýl  mohol zaujať core hráčov, ale dôležité sú masy, ktoré môžu zaplniť kiná.





Páči sa mi!







Hra k filmu Hunger Games bude na Facebooku
PC

Vývoj: Funtactix
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk