Sector naberá smer Los Angeles

Buďte s nami na prezentáciách herných peciek, na cestách a kulinárskych dobrodružstvách na E3 a Los Angeles.

pridal spacejunker 1.6.2012 o 9:55 pod hry
Sector naberá smer Los Angeles

HRY > NOVINKY >

Vraví sa, že nie je dôležité, kam idete, ale ako sa tam dostanete. Môžete ísť na k moru na to isté miesto po piatykrát, ale ak máte pri sebe správnych ľudí, aj nudná dovolenka sa môže zmeniť na legendárny výlet.

Do Los Angeles vyrážam po štvrtý krát a každá ďalšia návšteva je iná. Iná preto, že stretám nových ľudí a hlavne moji spolucestujúci sú osoby, ktoré nemajú problém spať pár hodín a potom vyraziť hľadať najkratšiu železnicu na svete medzi mrakodrapmi alebo sa odvážne vydať do mexického trhoviska a nechať sa opalovať obéznymi predavačkami. Hello, vanilla cowboy!



Tentoraz bude cesta do Los Angeles o to zaujímavejšia, že sa budem snažiť zanechávať elektronické stopy všade tam, kde sa objavím, a vy ich budete môcť zbierať a pozliepať mozaiku cesty na divoký západ. Obľúbený Live Feed z výstav sa zmenil na Live Blog. Okrem tweetov, ktoré môžete stále nasávať na konte @sectore3 (čvirikať budem súkromne aj na @spacejunker, prednejší je však počas E3 Sector), budú kratučké textovky doplnené osobnými dojmami v blogových príspevkoch, pridám aj viac fotografií a to nielen herných artefaktov, komiksov, ale napríklad aj jedla.

Vzhľadom na to, že moja cesta začína v piatok skoro ráno, môžete byť pri tom, aj na medzipristátí vo Washingtone, aj na hoteli, aj pri požičiavaní auta. Posnažím sa o čo najhutnejší materiál z E3, ktorý bude dopĺňať dobrodružstvo za hernými informáciami, historkami, mítingom s českými kolegami aj s celebritami herného biznisu.



Niekoľko tipov na záver. V LA je čas posunutý nazad o deväť hodín, čiže keď vy vstávate, mne končí pracovný deň a začína druhá šichta s písaním článkov. Keď je tam večer, tu je hlboká noc. Príspevky však budú pribúdať bez rozdielu na časový posun. Môžete ma priamo kontaktovať cez Twitter, čo je v zámorí základný komunikačný nástroj. Otázky však môžete priamo smerovať aj do diskusie, odpoviem, hneď ako budem môcť.

A posledná vec, sledujte poriadne Live Blog, máme pre vás nachystaných niekoľko kontrolných otázok a správna odpoveď bude vždy odmenená veľmi pekným herným bonusom. Snáď vás navnadí, ak poviem, že má niečo dočinenia aj s Max Payne 3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20119)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk