Spoplatnené DLC aj na 3DS, zlatý Mario na obzore

Súčasne s oznámením Nintendo 3DS XL boli počas konferencie Nintendo Direct predstavené aj blížiace sa hry pre handheldy.

pridal spacejunker 22.6.2012 o 10:50 pod hry
Spoplatnené DLC aj na 3DS, zlatý Mario na obzore

HRY > NOVINKY >

Súčasne s oznámením nového handheldu Nintendo 3DS XL boli počas konferencie Nintendo Direct predstavené aj blížiace sa hry. 

Krátko pred debutom 3DS XL sa dostane do predaja RPG Kingdom Hearts 3D, ktorej demo si môžete rovno stiahnuť z e-shopu, kde nájdete aj hrateľnú ukážku rytmickej akcie Theatrhythm Final Fantasy, ktorá sa začne predávať 6. júla. 

V deň uvedenia handheldu, 28. júla, sa začnú predávať Art Academy a kreatívna hopsačka Freaky Forms, ktorá sa po prvýkrát objaví v krabicovej verzii Deluxe. Navrch ponúkne nový obsah a RPG mód pre vami vytvorené potvorky.

Snáď najočakávanejšou hrou je New Super Mario Bros. 2, vyjde v digitálnej aj krabicovej verzii 17. augusta. Jedným z novým módov je Coin Rush, v ktorom zbierate mince na čas a rekordy môžete porovnávať cez Street Pass. Nintendo plánuje po vydaní uvoľňovať formou spoplatneného DLC ďalšie Coin Rush trate. 

Minimálne u nás v redakcii je vysoko očakávané pokračovanie puzzle adventúry Professor Layton and the Miracle Mask, ku ktorej bol (bez zverejnenia bližšieho dátumu vydania) uvoľnený anglický trailer. 

Počas Nintendo Direct zaznela aj zmienka o Animal Crossig a Fire Emblem pre 3DS, žiaľ bez ďalších detailov. Potvrdený bol nový diel bojovky Super Smash Bros. pre WiiU a 3DS, ktorý vzniká v Namco Bandai pod dohľadom pôvodného tvorcu Masahira Sakuraia.

Pri príležitosti blížiacej sa Letnej Olympiády v Londýne chystá SEGA drobnú, zadarmo distribuovanú aplikáciu Virtual Card Album, ktorá vám umožní nazbierať unikátnych 75 kariet cez Street Pass, hotspoty alebo kúpou za mince. Album bude možné plniť iba do septembra.

Do Európy sa chystá aj edukačná pomôcka pre DS Learn with Pokemon: Typing Adventure s dodávanou bluetooth klávesnicou. Pre lovcov potvoriek bude vydaná aplikácia Dream Radar, pomocou ktorej budete cez kamery 3DS chytať pokémonov v obývačke, v kancelárii, jednoducho tam, kde sa pohybujete. Ulovených pokémonov môžete potom trasformovať do Pokémon White / Black 2, ktoré vychádzajú počas jesene. 

Celú Nintendo Direct konferenciu si môžete pozrieť tu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk