Varíme polievku s PixelJunk Inc.

Bizarný nápad nie je o výslednom produkte, ale výrobnom procese.

pridal spacejunker 2.4.2013 o 16:34 pod hry
Varíme polievku s PixelJunk Inc.

HRY > NOVINKY >

Q Games sa púsťajú do zatiaľ najambicióznejšieho titulu zo série PixelJunk. V poradí šiesty diel nesie názov Inc a je o výrobe polievky. V tomto prípade však nie je dôležitý výsledný produkt v konzervách s veselou potlačou, ale samotný výrobný proces. 

PixelJunk Inc. (vyvíjaná pod kódovým označením 1-6) je multiplayerovou hrou kombinujúcou prvky real-time stratégií a tower defense hier s ovládaním tradičnej 2D plošinovky. Znie to komplikovane, ale v podstate ovládate postavu vybavenú s multifuknčným laserom a staráte sa o chod továrne, jej bezpečnosť aj o druhy vyrábaných polievok. 

Všetky činnosti sa dajú vykonávať manuálne alebo ich prenecháte robotom, pričom každý je určený na inú činnosť. Na sekanie húb alebo ich zbieranie. PixelJunk Inc. vás zavedie do procedurálne generovaného podzemia planéty s toxickou atmosférou. Postavička môže pomocou zbrane rozkladať okolie na hmotu a tú potom distribuovať na potrebné akcie. 

Okrem zberu húb sa budete starať o generátory, ktoré potrebujú na chod kryštály, tie, samozrejme, treba ťažiť, a pochopiteľne aj brániť pred nepriateľmi. Výroba polievky pre mimozemšťanov závisí od získaných receptov a čím exotickejšie druhy húb a nepriateľov na jej výrobu používate, tým je luxusnejšia. Tým sa ale komplikuje jej výroba. Niektoré chodby je nutné odvetrať od toxických výparov alebo ich nasmerovať smerom k monštrám, ktoré sa dajú takto nalákať do pasce. 

Profit z predaja konzerv sa delí medzi výskum, obranu, technológie alebo životy. Distribúcia zdrojov je kľúčová v co-op hre pre štyroch, keďže sú medzi hráčmi zdieľané. V základni je možné všetky činnosti aj plne automatizovať, hovorí Rowan Parker, hlavný dizajnér v rozhovore pre Edge

Zaujímavosťou je persistentný svet, ktorý si žije vlastným životom dovtedy, kým je aspoň jeden z hráčov pripojený. Dovtedy sa mení prostredie, útočia monštrá, hríby rastú a pod. 

PixelJunk Inc. mieri po prvýkrát v histórii malého štúdia z Kyota výhradne na platformu PC, autori zatiaľ neuvažujú o konzolových portoch, aj keď ich nevylučujú. Hra sa dostane aj na systémy Mac a Linux.

Dátum vydania zatiaľ nebol stanovený.





Varíme polievku s PixelJunk Inc.  Varíme polievku s PixelJunk Inc.
Páči sa mi!






Varíme polievku s PixelJunk Inc.
PC

Vývoj: Q Games / Q Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk