Týždenník - Disney zatvoril LucasArts

Tento týždeň poznamenala tragická udalosť a to zatvorenie brán LucasArts štúdia, celé to dopĺňala Veľká noc, prvý apríl, ale aj náznaky Projektu Titan od Blizzardu a nové detaily z Thief titulu.

pridal saver 7.4.2013 o 12:09 pod hry
Týždenník - Disney zatvoril LucasArts

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň poznamenala tragická udalosť a to zatvorenie brán LucasArts štúdia, celé to dopĺňala Veľká noc, prvý apríl ale aj náznaky Projektu Titan od Blizzardu a nové detaily z Thief titulu.

LucasArts skončil svoju púť po 31 rokoch po tom, ako ho Disney zatvoril. Z tých 31 rokov minimálne 20 rokov robili skutočne kvalitné hry, ich adventúry sú legendárne a ich Star Wars séria má svoje pevné miesto medzi akčnými hrami. Posledné roky však už firma vyšla z formy a v aktuálnej generácii sa vôbec nechytili. Star Wars 1313 však bol veľmi nádejným projektom a mohol byť tým projektom, ktorý by firmu znovu naštartoval. To sa však už nestane, minimálne nie od Lucasu. Je tam možnosť licencovania projektu, ale žiaľ nádej je malá.

Z menších noviniek sme dostali záber boxartu GTA V, ukázané boli zábery z Far Cry 3 Blood Dragon, ktorý vyzerá ako retro virtuálna realita úplne nesúvisiaca s pôvodným príbehom, ale napriek tomu môže byť titul zaujímavý. Mimo toho sme sa viac dozvedeli aj o Projekte Titan, zatiaľ neoficiálne, ale vyzerá, že Blizzard v ňom plánuje ponúknuť cestovanie časom do dôb, keď na Zemi vládli Titáni a bohovia. Z hardvéru to celé doplnil Intel, ktorý pripravuje nové funkcie pre svoje integrované grafické čipy a bude sa chcieť vyrovnať konkurentom aspoň v APU oblasti. Nakoniec Last of Us nám ukázal necenzúrovaný trailer:

Z článkov sme priniesli preview na Warface, recenziu na najzaujímavejšiu Wii U hru doteraz - Lego City Undercover, na PC sa vrátila Trials séria v Evolution Gold edícii a pozreli sme sa aj na online spracovanie Neverwinter značky. Mimo toho nechýbali aprílové žartíky a pri príležitosti Veľkej noci sme si pozreli aj 15 videoherných easter eggov. K tomu sme včera spustili netradičnú súťaž o Wii U.

Thief konečne ponúkol nové informácie a vyzerá, že sa máme na čo tešiť. Síce je hra len na starom Unreal Engine 3, ale podľa záberov vyzerá pôsobivo. Ponúkne otvorené levely s výberom prístupu k cieľom, rozmanité stealth prvky, konzistentnú AI a hlavne mesto, ktoré bude hlavnou postavou hry.

Na pozadí bežných informácií sa rozpútal boj o neopotvrdené informácie, konkrétne išlo o vyjadrenie Always On, kde kreatívny riaditeľ z Microsoftu nevedel, čo proti nemu ľudia majú, internet to pochopil úplne zvláštne ako nutný Always Online a začal nerd rage, na ktorý Microsoft odpovedal, že oficiálne informácie ešte len prídu. Viac menej celé je to tým, že Microsoft dlho vyčkáva s ohlásením Xbox720, publikum sa nevie dočkať a tak siahne po každom náznaku informácie a pochopí ju ako potrebuje. Always On sa zmenilo na Online hlavne pre neustále skloňovanie online ochrany, na ktorej podľa leakov fungujú aktuálne devkity konzoly. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19543)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk