Assassin's Creed Liberation HD potvrdený

Ubisoft potvrdil vydanie portu pôvodne Vita verzie Assassins Creed 3 aj pre HD platformy.

pridal saver 10.9.2013 o 10:09 pod hry
Assassin's Creed Liberation HD potvrdený

HRY > NOVINKY >

Ubisoft potvrdil vydanie portu pôvodne Vita verzie Assassins Creed 3: Liberation aj pre HD platformy a teda PC, Xbox360 a PS3. Hra bude na konzolách a PC prepracovaná a vyjde začiatkom budúceho roku. Vyvíja ju Ubisoft Sofia, teda autori, ktorí pracovali na pôvodnej hre a ktorí za posledný rok v HD verzii upravili ako grafiku, tak aj zvuky, vylepšili AI a prepracovali animácie tvári v prestrihových scénach.

V hre sa tak znovu dostaneme do príbehu otrokyne Aveline, ktorá bojuje so svojim osudom v meste New Orleans počas občianskej vojny v Amerike. Pôvodná hra síce mala zaujímavé postavenie a možno aj zaujímavejšie ako AC3, ale kvalitatívne nebola vysoko a odniesla si 6/10. Teraz s dodatočnými úpravami to môže na HD platformách vytiahnuť ešte vyššie.

Portovanie vylepší aj samotnú hrateľnosť, kde autori zapracovali pripomienky hráčov, odladené boli free running pasáže, rovnako úpravy dostanú ciele misii a layouty. Samozrejme prostredia a príbeh ostávajú rovnaké, pribudnú však nové misie, ktorých bude 15 rozdelené na tri celky, kde každý bude previazaný na jednotlivé oblečenia Aveline. Napríklad ako otrokyňa dostane 5 nových misii.

Hra dostane aj určité orezania a teda budú do HD verzie odstránené camera puzzle prvky, touchscreenové prvky budú prepracované alebo rovnako zrušené.

Budúci rok sa tak môžeme tešiť na dva Assassins Creed tituly na HD platformách, plus Assassins Creed: Pirates pre tablety a mobily.





Assassin's Creed Liberation HD potvrdený  Assassin's Creed Liberation HD potvrdený  Assassin's Creed Liberation HD potvrdený
Assassin's Creed Liberation HD potvrdený  Assassin's Creed Liberation HD potvrdený  Assassin's Creed Liberation HD potvrdený
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk