Source neuspelo, ale nevzdáva sa

Konkurencia indie hier uchádzajúcich sa o pozornosť, dôveru a finančnú pomoc hráčov je obrovská a občas môže projekt potopiť aj jediné chybné rozhodnutie.

pridal roberto 18.5.2014 o 18:53 pod hry
Source neuspelo, ale nevzdáva sa

HRY > NOVINKY >

Source ešte ani nevzniklo a už má za sebou sladko-trpký príbeh. Hra zaujala pekným trailerom na tohtoročnej výstave PAX East a vyslúžila si krátku pozornosť niekoľkých svetovo uznávaných videoherných médií. Autori z Fenix Fire neváhali okamžite spustiť aj KickStarter kampaň, čo sa však ukázalo byť veľkou chybou. Informácie o kampani tejto hry zanikli v záplave iných, väčších PAX oznámení a noviniek a projekt v prvých dňom vyzbieral iba 5 % potrebnej sumy. Štatistiky hovoria, že úspešný titul by mal počas prvých dní vyzbierať aspoň 30 % a zrejme majú pravdu, pretože Source napriek dobrému finišu zostalo ďaleko za požadovanou sumou. Autori sa však nenechávajú odradiť. Hru pripravujú nie len pre PC, ale aj re Xbox One a PS4 a už majú za sebou aspoň úspešnú Steam Greenlight kampaň. Poďme sa teda pozrieť, čo vlastne nezlomní autori vlastne ponúkajú.

Hra je zasadená do alternatívnej, bioluminiscenčnej dimenzie pomaly stravovanej temnotou. Hráč ovláda zvláštneho lietajúceho tvora - čiastočne vtáka, čiastočne svätojánsku mušku a čiastočne... čosi. Neznáme stvorenie je prepojené so svojím životným prostredím, čo mu umožňuje prijímať energiu zo všetkého živého, alebo ju naopak posielať tam, kde je ju treba najviac. Všetko v záujme záchrany jeho sveta pred šíriacou sa temnotou.

Source bude obsahovať logické aj bojové výzvy, ale v prvom rade si vychutnáme objavovanie neobyčajného sveta a prežijeme dobrodružstvo plné fantázie. Mali by sme pochopiť fungovanie ekosystému, úlohy jeho jednotlivých tvorov a prísť na to, ktoré živočíchy a rastliny by nám mohli byť prospešné a ktoré nám naopak uškodia. Nikdy by sme ale nemali strácať nádej v obnovenie rovnováhy a mieru všetkých živých bytostí.

Source ešte nemá stanovený žiadny dátum vydania, po Greenlight úspechu ale môžeme očakávať, že sa hra od bývalých zamestnancov Blizzard Entertainment, High Voltage Software a Midway Games časom objaví na Steame.





Source neuspelo, ale nevzdáva sa  Source neuspelo, ale nevzdáva sa  Source neuspelo, ale nevzdáva sa
Source neuspelo, ale nevzdáva sa  Source neuspelo, ale nevzdáva sa  Source neuspelo, ale nevzdáva sa
Páči sa mi!






Source neuspelo, ale nevzdáva sa
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Fenix Fire / Fenix Fire
Štýl: Adventúra / Logická
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20044)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk