SNOW - lyžovanie v mrazivom prostredí hôr prichádza aj na PS4

Pôvodne PC titul, ktorý je dostupný cez Steam Early Access sa dostane aj na PS4 a to vo forme free to play

pridal play3man 15.8.2014 o 7:35 pod hry
SNOW - lyžovanie v mrazivom prostredí hôr prichádza aj na PS4

HRY > NOVINKY >

Pomerne mladé švédske indie štúdio Poppermost Productions vypustilo koncom minulého roka na PC cez Steam Early Access lyžiarsku hru s názvom SNOW. Počas Sony konferencie na Gamescome sa v zostrihu indie hier však táto veľmi nádejná hra na okamih objavila, čo znamená len jediné, prichádza aj na PS4.

Autori majú za cieľ vytvoriť zo SNOW prvú free to play športovú hru, ktorá sa bude odohrávať v otvorenom svete. Týmto spôsobom by nemali byť fanúšikovia športových hier, teda presnejšie lyžovania, žiadnym spôsobom limitovaní. Väčšina ľudí z Poppermost Production strávila v detstve množstvo času počas zimných prázdnin na lyžiach alebo snowboarde, vďaka čomu už len z tohto dôvodu chcú dosiahnuť čo možno najvierohodnejší pocit z jazdy. Všetko v hre podlieha zákonom fyziky, čo znamená, že je všetko maximálne dynamické.

V SNOW je hneď niekoľko možností, akými je možné hru hrať. Je len na vás, či sa práve vyberiete spĺňať rozličné úlohy, pôjdete prekonávať skóre vašich priateľov alebo si budete jednoducho užívať krásu prostredia a relaxovať. Prvá hora, ktorá bude v hre dostupná sa volá Sialia. Jej prostredie sa rozprestiera na rozlohe o ploche ôsmych štvorcových kilometrov a obsahuje cez dvadsať unikátnych oblastí, ktoré čakajú na preskúmanie. Počas prechádzania sa prostredím si ho je možné upravovať pridávaním skokov, koľajníc a ďalších vecí. Upravovať si je ďalej možné aj vzhľad postavy, kde si môžete vybrať zo stoviek rôznych kusov oblečenia, vrátane heliem, lyží, okuliarov, rukavíc alebo topánok.

Okrem klasickej replay funkcie bude hra obsahovať aj dnes veľmi obľúbený fotografický režim. Hráči si tak budú môcť vytvárať originálne zábery a videá, pričom autori momentálne skúmajú prepojenie týchto dvoch možností so Share funkciou PS4. Čo sa týka pridania aj ostatných zimných športov, tak momentálne sa v štúdiu sústredia iba na samotné lyžovanie, no do budúcna majú v pláne pridať aj snowboardovanie.

Dátum vydania zatiaľ známy nie je, no v rámci konzol je hra vyvíjaná exkluzívne pre PS4.





SNOW - lyžovanie v mrazivom prostredí hôr prichádza aj na PS4  SNOW - lyžovanie v mrazivom prostredí hôr prichádza aj na PS4  SNOW - lyžovanie v mrazivom prostredí hôr prichádza aj na PS4
SNOW - lyžovanie v mrazivom prostredí hôr prichádza aj na PS4
Páči sa mi!






SNOW - lyžovanie v mrazivom prostredí hôr prichádza aj na PS4
PC
PS4

Vývoj: Poppermost Productions
Štýl: Šport / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk