Čo nového ponúkne Company Of Heroes 2: Ardennes Assault?

Relic tentokrát vyrukoval s čisto singleplayer rozšírením, novým systémom obsadzovania regiónov a špeciálnymi rotami.

pridal roberto 17.10.2014 o 20:55 pod hry
Čo nového ponúkne Company Of Heroes 2: Ardennes Assault?

HRY > NOVINKY >

Po úspešnej, čisto multiplayerovej samostatnej expanzii The Western Fronts, dostáva Company of Heroes 2 aj druhú, samostatne hrateľnú expanziu. V Company of Heroes 2: Ardennes Assault sa posunieme do roku 1944, roku veľkej nemeckej protiofenzívy. Opäť budeme veliť americkým jednotkám a vzdorovať bude (samozrejme) opäť nemecké Oberkomando West. Relic a Sega však od vydania predchádzajúcej expanzie strhli kormidlo o 180° a pripravili čisto singleplayerový datadisk.

Kampaň sa však nebude presne držať historických udalostí a naopak, budeme to my, kto bude rozhodovať o strategickom postupe americkej armády. Belgicko je rozdelené na regióny, pričom kompletne obsadený región nám už nikto nevezme, ale preživšie nemecké jednotky posilnia iný región. Namiesto plnenia vopred premysleného plánu teda budeme musieť reagovať na presuny Oberkomanda, čo by mohlo zabezpečiť vysokú znovuhrateľnosť. Ďalším obohatením hry je rozdelenie našich trvalých jednotiek na 3 roty - podpornú (delostrelectvo), výsadkársku a mechanizovanú. Každá z nich má vlastné výhody. Delostrelci sú schopní vytvoriť prielom v nepriateľskej línii, parašutisti napadnú nepriateľa z nečakaného a hlavne nechráneného smeru, no a mechanizovaná rota dá vyniknúť sile tankov, ktoré však treba použiť v správnej chvíli na správnom mieste.

Čo nového ponúkne Company Of Heroes 2: Ardennes Assault?

Nasadenie roty do boja je pre ňu šancou získať skúsenosti a stať sa dôležitejšou súčasťou armády, ale zároveň je tu riziko jej zničenia. Na vyššej obtiažnosti bude potrebné rozvíjať všetky roty, inak hráčovi hrozí rýchla porážka. Každá rota sa môže pohybovať samostatne a je tak na nás, či ich rozdelíme po celej mape, alebo zvolíme opatrnejší postup.

Inak by mali pravidlá hry zostať rovnaké ako doteraz, takže sa budú obsadzovať kontrolné body, ktoré armáde zabezpečia prísun surovín a s nimi aj vylepšenia a bonusy. Relic ponecháva svojej RTS jej základy a zároveň testuje novinky a skúma záujem hráčov. Nikde nie je napísané, že posledná veľká akcia nemeckej armády na západnom fronte je zároveň posledným väčším rozšírením Company of Heroes 2, takže nás možno ešte niečím prekvapí.





Čo nového ponúkne Company Of Heroes 2: Ardennes Assault?  Čo nového ponúkne Company Of Heroes 2: Ardennes Assault?  Čo nového ponúkne Company Of Heroes 2: Ardennes Assault?
Páči sa mi!






PC

Vývoj: SEGA / Relic
Štýl: Stratégia
Dátum vydania: 18. november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk