NextGen Expo 2014 je už za dverami!

Aj tento rok sa môžete spoľahnúť na to, že Vianoce prídu o mesiac skôr. Už po piatykrát sa totiž spolu stretneme na NextGen Expo – hernej show, ktorá kombinuje tradičnú výstavu so zábavným charakterom veľkého herného eventu.

NextGen Expo 2014 je už za dverami!

HRY > NOVINKY >

Aj tento rok sa môžete spoľahnúť na to, že Vianoce prídu o mesiac skôr. Už po piatykrát sa totiž spolu stretneme na NextGen Expo – hernej show, ktorá kombinuje tradičnú výstavu so zábavným charakterom veľkého herného eventu.

A keď už hovoríme o Vianociach, myslíme to vážne. NextGen Expo 2014 ponúkne množstvo noviniek, horúcich herných hitov aj zaujímavých hier. Tešiť sa taktiež môžete na bohatý sprievodný program, v ktorom nájdete nie len prednášky na široké spektrum zaujímavých tém od domácich aj zahraničných vývojárov (Peter Nagy z Games Farm...) alebo profesionálnych hráčov (hakkiJunior), ale aj turnaje alebo súťaže, aby si od nás mohli odniesť ceny nie len „lapači“, ale aj tí odvážni a šikovní spomedzi vás, ktorí sa neboja výzvy.

V turnajoch si to svoje nájde skutočne každý. Nebudú chýbať akčné hry, preteky, športy a ani súčasné hity, ako League of Legends v turnaji 5 na 5 o ceny v hodnote vyše 1500€. Bojíte sa, že sa vaša obľúbená hra na výstave neukáže? V tom prípade zavítajte na FB stránku a pridajte sa na event NextGen Expo 2014, kde sa dozviete viac detailov o programe a sami môžete rozhodnúť o hrách, ktoré na Expe chcete vidieť. Rozhodne sa však môžete tešiť na nový ročník FIFA, kartovú hru Hearthstone, populárny Counter-Strike, Far Cry 4, Call of Duty: Advanced Warfare, GTA V, Minecraft, Assassin's Creed Unity a popri iných hrách aj jedinečnú exkluzivitu Splatoon, ktorá je v Európe len na 8 konzolách.

NextGen Expo 2014 je už za dverami!

Nebudú chýbať ani najnovšie technológie a okrem konzol ako Xbox One, PS4 a WiiU, handheldov a nadupaných PC si budete môcť vyskúšať aj horúce novinky, ako VR headset Oculus Rift, vynikajúci herný tablet Nvidia Shield alebo si môžete v jedinečnej premiére vyskúšať Samsung Galaxy Note Edge. Osobne budete môcť stretnúť YouTube celebrity GogaSelassieho a taktiež sa naživo zúčastniť výroby ich show. Ak vás unaví digitálna zábava, oddýchnuť si môžete pri spoločenských hrách a taktiež môžete skúsiť šťastie v tombole.

Opäť sa vraciame do priestorov, ktoré nám už v roku 2012 pomohli vytvoriť tú pravú hernú atmosféru. Dopriali nám priateľské stretnutia s hráčmi a fanúšikmi a zároveň poskytli priestor a pohodlie nie len vystavovateľom, ale najmä vám.

Tento rok sa tak vidíme 22.-23. novembra v AEGON aréne Národného tenisového centra v Bratislave.

Lístky sú už v predaji v sieti Ticketportal za zvýhodnenú cenu až do 18. novembra. Chcete vedieť viac? Zamierte na oficiálnu stránku NextGen Expo 2014, staňte sa našimi fanúšikmi na Facebooku a samozrejme, nezabudnite čítať Sector. Tešíme sa na vás!

Organizátorom NextGen Expo je SECTOR.sk – najčítanejší herný portál na Slovensku s denne aktualizovanými novinkami a recenziami zo sveta hier. Ako jediný mapuje priamo z miesta konania herné udalosti E3 z Los Angeles, GamesCom z Nemecka a Tokyo Game Show z Tokia. Herný obsah dodáva a úzko spolupracuje aj s printovými médiami.





NextGen Expo 2014 je už za dverami!  NextGen Expo 2014 je už za dverami!  NextGen Expo 2014 je už za dverami!
NextGen Expo 2014 je už za dverami!  NextGen Expo 2014 je už za dverami!  NextGen Expo 2014 je už za dverami!
NextGen Expo 2014 je už za dverami!  NextGen Expo 2014 je už za dverami!  NextGen Expo 2014 je už za dverami!
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk