Gran Turismo 6 dostalo aktualizáciu 1.14, pridáva nové autá a aktuálnu verziu trate Suzuka

Okrem ďalšieho množstva menších zmien pribudla do sekcie Online položka Komunita, v ktorej hráči môžu vytvárať vlastné kluby alebo organizovať preteky

pridal play3man 19.11.2014 o 14:30 pod hry
Gran Turismo 6 dostalo aktualizáciu 1.14, pridáva nové autá a aktuálnu verziu trate Suzuka

HRY > NOVINKY >

Polyphony Digital okrem vývoja nového Gran Turisma pre PlayStation 4 aj naďalej pracuje na aktualizáciách pre Gran Turismo 6. Tá najnovšia prišla len dnes, označená je číslom 1.14, má 584MB a prináša množstvo noviniek.

Počas posledného týždňa bol postupne odhalovaný nový obsah, ktorý je súčasťou práve tejto aktualizácie. V objeme dát síce nie je najväčšia, no po stránke noviniek je silným kandidátom na prvé miesto:

Do sekcie Online na hlavnej obrazovke pribudla položka Komunita.

V nej si hráči môžu vytvárať kluby, stretávať sa v klubových miestnostiach a taktiež organizovať preteky. Ide tak o ďalšiu funkciu, ktorá bola hneď pri vydaní z hry odstránená, kedže sa ju Polyphony Digital rozhodlo ešte doladiť. Síce to trvalo takmer rok, no stále lepšie neskoro ako nikdy. Dostupná je aj webová verzia Komunity. V čase písaná novinky sú síce servery v údržbe, no po jej skončení by ste mali mať k dispozícii rovnaké funkcie, ako v hre, okrem teda pretekov. Súčasťou je tiež mobilná verzia webu, takže organizáciu klubu môžete riadiť aj na cestách.

Nové vozidlá Vision Gran Turismo

Do hry pribudlo nové vozidlo značky Subaru - Subaru VIZIV GT Vision Gran Turismo. Vízia futuristických vozidiel od Subaru má všetky vlastnosti, ktoré by ste od takéhoto auta čakali - výborná ovládateľnosť a masívny výkon. Auto nájdete tak ako vždy v sekcii Vision GT. Autori taktiež pridali s týmto vozidlom jeden pretek do sekcie Sezónnych pretekov, kde stačí dokončiť jedno kolo na trati Autumn Ring a Subaru VIZIV GT Vision Gran Turismo získate zadarmo.

Suzuka Circuit 2014

Okruh Suzuka Circuit si prešiel medzi rokmi 2007 až 2009 veľkými úpravami pre zvýšenie bezpečnosti, ktoré sa týmto dostávajú do hry. Nová verzia Suzuky je v hre označená ako Suzuka Circuit 2014 a okrem týchto úprav prichádza s podporou zmeny času a počasia: "Západný okruh dostal nový povrch, pribudli nové únikové zóny a bariéry, vymenené boli ochranné zvodidlá a aktualizáciou si prešli aj reklamné billboardy, aby sa zhodovali s tými súčasnými, spolu s budovami a ďalšími prvkami trate".

BMW M4 M Performance Edition

Okrem vízie od Subaru pribudlo nové auto BMW M4 M Performance Edition. Ide o takzvané Safety Car, ktoré v reálnych pretekoch vychádza na okruh vo výnimočných situáciach - napríklad pri nehode.

Pridané nové preteky do Sierra Time Ralley

Nový okruh Sierra pribudol do hry vo veľkom štýle spolu s vlastnou položkou v sekcii Špeciálne súťaže. Polyphony Digital pôvodne vydalo túto časť iba s troma výzvami a s novou aktualizáciou tento počet rozširuje o ďalšiu, teda štvrtú výzvu. V nej sa pokúsite zdolať tento nebezpečný okruh s autom Nissan GT-R NISMO.

Zmeny obsahu v "Moje centrum"

- Do ľavej ponuky na obrazovke Moje centrum bola pridaná sekcia Novinky. Aktualizácie a iné informácie zo sveta Gran Turismo, ktoré sa v minulosti zobrazovali v sekcii Oznámenia sa budú po novom objavovať v tejto sekcii (Novinky).
- Sekcia Správy bola obmedzená pre posielanie a príjem správ od ostatných hráčov v rámci sekcie Komunita. 

Pridaná kompatibilita s MoTec i2 Pro

Údaje zo záznamu hry Gran Turismo 6 sú kompatibilné s analyzačným softvérom i2 Pro od spoločnosti MoTeC. Export dát vo formáte MoTeC i2 Pro vám tak umožní zobraziť všetky jazdné údaje v grafickej podobe na PC.

Pridaná kompatibilita s NissanConnect Nismo Plus

Funkcia GPS vizualizácie a Záznamník dát sú od teraz kompatibilné so zariadením NissanConnect Nismo Plus od spoločnosti Nissan Motor Company.

Ďalšie vylepšenia a úpravy

- Do ponuky po stlačení tlačidla Start pribudla v sekcii Zvuk pod Hlasitosť zvuku možnosť Pozícia palubného mikrofónu. Rovnaké nastavenie bolo pridané aj do sekcie Jazdné nastavenia v rýchlej ponuke, ktorá sa zobrazuje pred spustením preteku.
- Do ponuky Rýchle nastavenia, ktorá je k dispozícii počas prehrávania záznamu, pribudla možnosť Hudba záznamu a Zvukové efekty záznamu.
-
 Rozšírené možnosti tuningu a prispôsobovanie vozidiel BMW M4 '14 a BMW M4 Coupé Frozne Black Metallic '14.
- Jednorázové odmeny získané v sezónnych pretekoch a licenčných skúškach budú v sekcii Dar na obrazovke s podrobnosťami o preteku zvýraznené.
- Zvýšené zabezpečenie trvale znemožní prístup k online funkciám tým hráčom GT6, ktorí upravovali súbory s uloženými dátami.





Gran Turismo 6 dostalo aktualizáciu 1.14, pridáva nové autá a aktuálnu verziu trate Suzuka  Gran Turismo 6 dostalo aktualizáciu 1.14, pridáva nové autá a aktuálnu verziu trate Suzuka  Gran Turismo 6 dostalo aktualizáciu 1.14, pridáva nové autá a aktuálnu verziu trate Suzuka
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19925)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk