Revan je pripravený zaútočiť na Old Republic

Nové DLC privedie na scénu mocný kult, otvorí dve nové planéty a zvýši maximálnu úroveň na 60.

pridal roberto 30.11.2014 o 12:23 pod hry
Revan je pripravený zaútočiť na Old Republic

HRY > NOVINKY >

MMORPG Star Wars: The Old Republic dostane ďalšiu digitálnu expanziu. V jej centre je nový príbeh, v ktorom sa odkiaľsi vynorí mocný Revan a jeho kult pripravený zničiť Republiku aj Impérium. Dve znepriatelené frakcie tak zrazu majú nového, či skôr staronového, spoločného nepriateľa. Raven má už totiž za sebou dlhú históriu, bojoval na svetlej aj temnej strane, ale väčšina galaxie ho už pokladala za mŕtveho.

Shadow of Raven ako správne rozšírenie MMORPG zároveň zvyšuje aj úrovňový strop a hrdinovia budú môcť postúpiť o ďalších 5 levelov až na úroveň 60. Môžu tak urobiť v dvoch novootvorených svetoch. Prvým je Rishi, tropický raj pirátov kdesi na okraji galaxie a druhým je Yavin 4, mesiac obiehajúci okolo plynného obra. Povrch Yavinu 4 pokrýva hustá džungľa obývaná nebezpečnými bojovníkmi Massassi. Súčasne hráči dostanú aj prvé rozšírenie Rise of the Hutt Cartel, pretože to postavám umožní postúpiť z 50. na 55. level.

Okrem toho do hry pribudnú nové výzvy - dva nové Flashpointy, 4 hard mode Flashopointy a dve nové operácie pre charaktery s levelom 60. Medzi novým vybavením hráči nájdu Revanite gear, nové craftovacie schémy a nových mountov vrátane obrnených vozidiel.

Tiež sa blíži dôležitá aktualizácia 3.0 s novým systémom rozvoja postavy pomocou disciplín, ktorý nahradí doterajší strom schopností. Aktualizácia bude vydaná 2. decembra, Shadow of Revan 9. decembra. Tí, ktorý si rozšírenie predobjednajú za 17 eúr ešte dnes, dostanú do základne dekoráciu v podobe veľkej sochy Revana a dočasný XP boost.





Revan je pripravený zaútočiť na Old Republic  Revan je pripravený zaútočiť na Old Republic  Revan je pripravený zaútočiť na Old Republic
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk