Crytek podpísal veľkú zmluvu s Amazonom

Nemáme to ešte oficiálne, ale dlho naznačovaná veľká zmluva Cryteku je podľa všetkého s Amazonom, ktorý si licencoval ich engine. Zatiaľ nie je jasné na čo presne.

pridal saver 6.4.2015 o 22:50 pod hry
Crytek podpísal veľkú zmluvu s Amazonom

HRY > NOVINKY >

Nemáme to ešte oficiálne, ale dlho naznačovaná veľká zmluva Cryteku je podľa všetkého s Amazonom, ktorý si licencoval ich engine. Zatiaľ nie je jasné na čo presne, ale zaplatil za to od 50 do 70 miliónov dolárov.

Amazon sa minulý rok pokúšal do hier dostať svojou minikonzolou a aj cez Amazon Fire TV, čo mu nevyšlo, ale popritom najímal ľudí z biznisu a kúpil menšie vývojové firmy, ktoré mu môžu pomôcť, či už vyvíjať štandardné PC/Xbox One/PS4 hry čím sa stane väčším herným distribútorom, alebo potlačiť svoju ďalšiu hernú minikonzolu, alebo ešte tretia možnosť a to potlačiť hry cez Cloud streaming. To si vieme ľahko predstaviť, keďže Amazon má veľké dátové centrá po celom svete.

Amazon minulý rok získal aj vývojárov ako napríklad Kim Swift (Portal) a Clinta Hockinga (Far Cry 2), ale aj ďalších ľudí z Bioshocku a Left 4 Dead. Všetci pracujú jednom alebo viacerých tajných projektoch, ktoré ešte firma neohlásila. Ostáva dúfať, že hry budú na štandardné platformy a Amazon nebude skúšať tlačiť niečo nové. 

Táto licencia minulý rok zachránila Crytek, ktorý sa dostal do finančných problémov pre veľké expandovanie a veľmi pomalé prinášanie nových titulov. Teraz podľa svojich slov pracuje len na free 2 play tituloch. Či od nich niekedy uvidíme Crysis 4, Ryse 2 alebo niečo iné v štandardnom formáte je otázne.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19912)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk