Vývojári Red Dead Redemption cielia s ich ďalšou hrou na špičkový vizuál

Na čom momentálne vývojári v Rockstar San Diego pracujú síce nie je celkom jasné, no na grafickom spracovaní si dávajú záležať

pridal play3man 24.5.2015 o 17:34 pod hry
Vývojári Red Dead Redemption cielia s ich ďalšou hrou na špičkový vizuál

HRY > NOVINKY >

Štúdio Rockstar San Diego sa zapísalo do pamäti hráčov hneď viacerými titulmi, no medzi tie posledné patrí aj veľmi úspešná westernovka Red Dead Redemption. U nás si v recenzii odniesla maximálnu známku a snáď všetci by si želali vidieť pokračovanie. Od jej vydania však ubehlo už päť rokov a špekulácií o prípadnom druhom dieli bolo hneď niekoľko. Naposledy sme tu mali sériu informácií, podľa ktorých by sme sa odhalenia mohli dočkať na E3. Tá je už doslova za dverami, takže na overenie spomínaných detailov nebudeme musieť dlho čakať

Isté je tak zatiaľ iba to, že v Rockstar San Diego na niečom pracujú. Podľa najnovšej pracovnej ponuky Rockstaru sa však bude táto záhadná hra pýšiť špičkovým grafickým spracovaním. Konkrétne hľadajú skúseného grafického programátora, ktorý by mal dotlačiť súčasnú technológiu na samotný okraj jej možností. Kandidát na túto pozíciu by tak mal zvládať nasledujúce veci: "vývoj novej a vylepšovanie súčasnej grafickej technológie (rendering, nasvietenie, tiene, shadery, manažment scén a ďalšie), pomocou ktorej by mal byť dosiahnutý špičkový vizuál. Ďalej bude pracovať s ostatnými na rozšírení next-gen grafických nástrojov v rámci technológií nasvietenia, renderovania a špeciálnych efektov".

Okrem teda výborného grafického dizajnéra hľadajú ľudí, ktorí majú skúsenosti s programovaním siete a to špecificky pre hru s prvkami otvoreného sveta. Takýto človek dostane za úlohu zapracovať do hry dynamický multiplayer po všetkých stránkach hrateľnosti.

Ak by ste však začali mať pochybnosti, že nás chcú opiť vizuálom a hrateľnosť presunuli na druhú koľaj, môžete zostať pokojní - hľadajú totiž posily aj do tímu, ktorí má na starosti hrateľnosť ako takú. Talentovaní vývojári budú mať na starosti pokročilejšie mechaniky postáv, hrateľnosti, prepracovanú AI, ktorá dokáže plne zapadnúť do otvoreného sveta a súčasťou má byť aj husto zaľudnený svet. V ponuke sa navyše špeciálne spomínajú konzoly PS4 a Xbox One. 

Vzhľadom na ponúkané pracovné pozície je pravdepodobné, že vývoj hry nie je v tak pokročilom štádiu, aby sme mohli s vydaním počítať do roka. Každopádne, od E3 nás delia už iba tri týždne, po nej snáď budeme vedieť viac. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk