Nová Star Wars hra od Visceral Games je v štýle Star Wars: 1313 a Uncharted

Nolan North na výstave Metrocon naznačil, čo môžeme čakať od novej Star Wars hry, na ktorej pracuje bývalá scenáristka Uncharted

pridal play3man 30.6.2015 o 7:14 pod hry
Nová Star Wars hra od Visceral Games je v štýle Star Wars: 1313 a Uncharted

HRY > NOVINKY >

Amy Hennig, ktorá stála za sériami Legacy of Kain, Jak and Daxter a Uncharted, opustila štúdio Naughty Dog začiatkom minulého roka. Išlo o dosť nečakaný krok, kedže bola súčasťou štúdia už dlhé roky a taktiež v čase odchodu pracovala na Uncharted pre PlayStation 4. Pravé dôvody jej odchodu sa asi nikdy nedozvieme, no veľmi rýchlo si dokázala nájsť nové zázemie. Týmto zázemím je štúdio Visceral Games, ktoré v súčasnosti pracuje na novej Star Wars hre a Amy Hennig tu prebrala rolu spolu-scenáristky.

EA, ako aj samotné štúdio, s informáciami o hre príliš nechodí na verejnosť, takže o nej vieme skutočne len veľmi málo. Každopádne, v prvej polovici júna sa na Floride konala výstava anime s názvom Metrocon, ktorej sa tiež zúčastnil Nolan North (Nathan Drake v sérii Uncharted) a rovno sa s prítomnými podelil o niekoľko zaujímavých detailov (aj) o novej Star Wars hre. Ak by vám to prišlo zvláštne, prečo o hre hovorí práve on, tak je to preto, že s Amy Hennig udržujú stále kontakty.

Podľa slov Nolana Northa budeme môcť na hre vidieť jej rukopis. Hra tak bude veľkou časťou inšpirovaná sériou Uncharted: "Ak ste veľkým fanúšikom Amy Hennig a jej štýlu písania príbehov, tak vedzte, že pracuje pre EA s cieľom vytvoriť reboot novej Star Wars značky v štýle Uncharted. Mám o tomto projekte veľa informácií, bude úžasný". Celý tento rozhovor prebiehal formou otázok z publika, pričom na neho tiež padla otázka, či bol jej Star Wars projekt 1313, na čo ale odpovedal, že ide o niečo iné, no v podobnom štýle.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk