Dead Realm, hra na schovávačku s hororovým nádychom

Jedno dieťa hľadá a ostatné sa skrývajú. Teda až na to, že sa skrývajú dospelí a dieťa je tak trochu... Duch!

pridal roberto 1.8.2015 o 13:20 pod hry
Dead Realm, hra na schovávačku s hororovým nádychom

HRY > NOVINKY >

Už je to takmer 100 rokov odkedy utiahnutý elektrárenský magnát vyvraždil celú svoju rodinu i služobníctvo v jeho obrovskej vile. Medzi zavraždenými bol aj Huxleyho syn Baby William a jeho pravá ruka Wolfman. Veľká stará opustená vila, šialený magnát, vražda... My už vieme koľká bije, ale vy sa napriek tomu s partiou kamarátov vydávate na prieskum domu, ktorý je ešte oveľa väčší, než sa môže na prvý pohľad zdať. Pokojné pátranie a snaha odhaliť tajomstvo sa samozrejme mení na nočnú moru, keď sa medzi vami objaví duch.

Dead Realm ponúka desivé momenty, ale o hororový zážitok v ňom zrejme primárne nejde. Teda aspoň nie v centrálnom móde early access verzie, v ktorom sa všetci hráči dostávajú do kože týchto nerozumných bádateľov, iba s výnimkou jedného, ktorý je duchom malého Williama alebo Wolfmana. V ponurej vile sa teda rozohrá temná verzia hry na skrývačku.

Magnát nebol len tak obyčajný magnát a jeho vila len tak obyčajná vila a naháňaní môžu využiť tajné schodisko, skryté zákutia, skrýše ukryté v skrýšach. Ľudia hrajúci v tíme majú okrem početnej prevahy a rýchlych nôh poruke ešte pár drobností fungujúcich ako pasce či dočasné štíty. Duch začína sám, ale má nadprirodzené schopnosti, a to vrátane neviditeľnosti. Nájsť a dostať sa až na dosah k niektorému z hráčov nemá byť jednoduché, ale keď ho už chytí, zabije ho a získa na svoju stranu jeho dušu - teda spoluhráča. Duchovia spolu hľadajú ostatných, pokým tí sa snažia vydržať do konca kola.

Ako už bolo spomenuté, autori zatiaľ ponúkajú iba predčasný prístup do stabilnej beta-verzie a naďalej pracujú na ďalších mapách, herných režimoch a ľudských i neľudských charakteroch. Hra, hoc nedokončená, zbiera na Steame veľmi kladné zákaznícke hodnotenia, hoci k plnému zážitku je potrebné hrať s kamarátmi a voice chatom.

Dead Realm, hra na schovávačku s hororovým nádychom

Oficiálny launch Dead Realm má prísť začiatkom roka 2016, zatiaľ ponúka dva herné režimy, 3 mapy, 2 nadprirodzené a 8 ľudských charakterov. Cena €15 by sa už zvyšovať nemala.





Dead Realm, hra na schovávačku s hororovým nádychom  Dead Realm, hra na schovávačku s hororovým nádychom  Dead Realm, hra na schovávačku s hororovým nádychom
Páči sa mi!

Zaradené pod: horor






Dead Realm, hra na schovávačku s hororovým nádychom
PC

Vývoj: 3BLACKDOT / Section Studios
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19571)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk