Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu

2D logická hopsačka v mnohom pripomína Limbo, nechýbajú ani obrie kotúčové píly.

pridal roberto 2.8.2015 o 16:47 pod hry
Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu

HRY > NOVINKY >

Nie je to prvýkrát, čo píšeme o hre takým alebo onakým spôsobom pripomínajúcej obľúbené a dodnes neprekonané Limbo, ale tentokrát tu máme kúsok napohľad Limbu naozaj veľmi podobný. Čierno čierny hrdina 2D puzzle hopsačky Toby: The Secret Mine prechádza temným a veľmi nebezpečným svetom, aj keď na pozadí tentokrát vidíme farebné kulisy dotvárajúce atmosféru hustého lesa, tajomnej jaskyne či zasneženej pláne uprostred fujavice. Okrem prírodných prostredí sa dostaneme aj do industriálnych lokalít či tovární s výťahmi, pákami, dômyselným mechanizmami, množstvom nástrah a nezabudlo sa ani obrie kotúčové píly.

Hra je dielom českého autora Lukáša Navrátila z českého Znojma. S Toby: The Secret Mine sa mu už podarilo uspieť na Steam Greenlight, kde načrtol aj jednoduchý príbeh stojaci sa nebezpečným dobrodružstvom. Toby žil pokojným životom v malej horskej osade, až pokým jedného dňa ktosi neuniesol väčšinu jej obyvateľov. Pár odvážlivcov sa už vydalo na záchrannú misiu, ale ani jeden z nich sa nevrátil. Malého Tobyho to však neodradilo a sám sa vydáva na cestu do blízkeho hustého lesa, kde však jeho púť iba začína.

Okrem Limba sa Navrátil inšpiruje aj hrami Nihilumbra a Type:Rider a svoju hru chce vydať na Steame  už v treťom štvrťroku 2015 vo verziách pre PC, Mac a Linux. O pár mesiacov neskôr sa má objaviť aj mobilná verzia pre zariadenia s iOS.

Mimochodom, autori Limba zo štúdia Playdead mali už začiatkom tohto roka priniesť jeho nepriame pokračovanie pomenované Inside s časovou exkluzivitou pre Xbox One. Minulý mesiac sa však ospravedlnili, hra ešte nie je dokončená a vydanie bolo odložené na neurčito.





Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu  Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu  Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu
Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu  Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu  Toby: The Secret Mine nás vezme na nebezpečnú výpravu
Páči sa mi!

Zaradené pod: platformer






PC

Vývoj: Lukáš Navrátil
Štýl: Adventúra / Logická
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19907)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk