Layers of Fear, horor v hlave šialeného umelca

Kedysi šťastný maliar na temnej ceste k svojmu veľdielu.

pridal roberto 28.8.2015 o 12:10 pod hry
Layers of Fear, horor v hlave šialeného umelca

HRY > NOVINKY >

Layers of Fear je psychedelický horor, ktorým nás bude sprevádzať myseľ šialeného maliara. Umelec žije vo veľkom dome s architektúrou 19. storočia a množstvom hodnotných obrazov a... Evidentne tu predtým nežil sám. Teraz je však dom prázdny, ani bývalí priatelia sa už nedokážu tváriť, že znesú pohľad na jeho obrazy a dom sa mení. Občas sa niečo rozbije, občas počuť zvuky, ale najviac zaujmú náhle zmeny celej miestnosti a predovšetkým obrazy zásadne menia svoju podobu. Čo majú znamenať odkazy namaľované na stenách? Čo sa tu stalo a k akému cieľu umelec smeruje?

Pravda je taká, že opis hry ponúkaný v sekcii Steam Early Access hier je skromný a ponúka oveľa viac otázok ako odpovedí. Trailer a reakcie prvých vlastníkov predčasného prístupu dávajú vedieť, že hre nechýba to hlavné - strach. Z pohľadu hrateľnosti netreba očakávať žiadnu revolúciu, v podstate sa iba chodí z izby do izby, o zvyšok sa stará atmosféra, halucinácie, nezodpovedané otázky a príležitostné ľakačky. Všetkých odpovedí sa tak skoro nedopátrame, hra je hotová na 75 % a mechaniky už meniť nebude, všetok obsah však bude k dispozícii až vo finálnej verzii, ktorá snáď bude vydaná behom dvoch až troch mesiacov.

Za projektom je poľské štúdio Bloober Team, nie sú to úplní nováčikovia, na konte už majú menšie hry vrátane A-Men a A-Men 2 pre PS3 a PS Vita. Zlom pre štúdio prišiel s veľmi neúspešným PS4 titulom Basement Crawl. Prebehli zmeny, ako opravný pokus bol vydaný Brawl a po odkúpení časti skrachovaného Reality Pump (Two Worlds II, Raven's Cry) sa štúdio vrhlo na väčšie hororové hry.





Layers of Fear, horor v hlave šialeného umelca  Layers of Fear, horor v hlave šialeného umelca  Layers of Fear, horor v hlave šialeného umelca
Páči sa mi!

Zaradené pod: horror






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (9)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19925)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk