Bývalý člen Naughty Dog na mikrotransakcie: za dobrú prácu by ste mali zaplatiť

Situáciu vidí tak, že mikrotransakcie berú hráči už všeobecne ako niečo negatívne, čo podľa bývalého člena štúdia nie je správne

pridal play3man 19.11.2015 o 11:06 pod hry
Bývalý člen Naughty Dog na mikrotransakcie: za dobrú prácu by ste mali zaplatiť

HRY > NOVINKY >

Eric Monacelli pracoval v minulosti v štúdiu Naughty Dog, kde mal na starosti komunitu a veci okolo nej, pričom v súčasnosti pracuje v Infinity Ward. V aktuálnom rozhovore pre server MCV sa však vyjadril k nedávnym negatívnym reakciám na oznámenie Naughty Dogu, že v Uncharted 4: A Thief's End budú prítomné mikrotransakcie.

"Mikrotransakcie sú zvyčajne negatívnym prvkom v hernom priemysle. Ak si dobre pamätáte, pred pár rokmi boli ľudia nadšení, ak predali brnenie pre koňa (Oblivion). Je to niečo, čo tu bolo stále. No ak je daný obsah dosť dobrý a vy by ste za neho chceli platiť, tak prečo nie? To je celá podstata". Ďalej nadviazal na mikrotransakcie The Last of Us a reakcie hráčov, ktorí argumentujú, že sa týmto spôsobom úmyselne zdržuje vydanie obsahu, ktorý neskôr pribudne vo forme DLC: "Veľakrát počujem ľudí hovoriť: Je to niečo čo odstrihli z hry, aby ste za to neskôr mali zaplatiť. Ale nie je, často to tak nie je".

"Dobrý príklad takéhoto orezania je burst rifle v The Last of Us. Veľa ľudí si myslelo, prečo si pýtajú peniaze za zbrane? No po našom prieskume sme zistili, že veľa hráčov má problém dostať sa do hry po prvýkrát, a tak sme chceli dať ľuďom zbraň, ku ktorej sa môžu veľmi jednoducho dostať a teda v podstate ide o určitú pomoc. Boli tu taktiež ďalšie zbrane, ktoré si mohli kúpiť skúsenejší hráči, no to je len na nich. Ľudia majú rôzne názory a môj je, že čím viac práce sa vloží do DLC, tým viac by ste mali byť ochotní zaň zaplatiť. Napríklad The Last of Us: Left Behind bolo ďalšou hrou. Je to práca a mali by ste za ňu zaplatiť"

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk