Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved

Čo môže byť lepšie ako zabudnutý ostrov plný dinosaurov a ďalších príšer? Predsa pirátsky ostrov plný dinosaurov a ďalších príšer!

pridal roberto 15.12.2015 o 20:56 pod hry
Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved

HRY > NOVINKY >

Ako už asi viete, Ark: Survival Evolved je MMO hra, v ktorej sa stroskotanec ocitá na pláži záhadného ostrova, kde na relatívne malom území žije veľa, veľa dinosaurov, ale tiež mamuty a rôzne tvory, ktoré kedysi kráčali, alebo ani nikdy nekráčali po našej zemi. MMO hra však podporuje dedikované servery a už v programe Steam Early Access dáva móderom príležitosť vytvárať upravené svety a prostredníctvom Workshopu sa o ne deliť s ostatnými hráčmi. A dvojica móderov sa sama seba opýtala, či by nebolo super, keby sa na tomto ostrove vylodili piráti, ako ich poznáme z historických filmov.

Dnes už mód nielenže existuje v hrateľnej podobe, ale vyhral aj cenu za tretie miesto v súťaži sponzorovanej Alienware. Samotná hra je ešte v procese vývoja a pravidelne sa upravuje a dostáva nový obsah, takže ani totálna konverzia nemá šancu zostať stabilná a naraz si poradiť so všetkými bugmi, ale už sa okolo nej utvára verná komunita.

Ak ste majiteľmi Ark: Survival Evolved a rozhodnete sa vyskúšať aktuálne už štvrtú verziu tohto módu, užijete si pirátske čiapky, tabak, rum i mimoriadne ostré, typicky pirátske meče v multiplayeri aj sólo. A kto vie, možno vás pirátska mapa zavedie až ku skrytému pokladu! Na pobreží sa objavili pirátske NPC postavy, od ktorých si môžete zadovážiť kanón, ale aj celú funkčnú loď. Okrem plťky je v ponuke aj veľká pirátska loď a Santa María, ktoré vás môžu previezť z hlavného ostrova na ďalšie, kde sa dajú uzatvárať dobré kšefty. Dinosaury pritom z hry nezmizli!

Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved

V posledných dňoch hrozilo, že podpora módu bude ukončená, pretože autori boli presvedčení, že momentálne takmer nemajú konkurenciu a v spomenutej súťaži vyhrajú 15 tisíc dolárov a nadupané PC od Alienware s grafickou kartou GTX 980 TI a tretie miesto bolo potom sklamaním. Teraz by však už opäť mali byť v pôvodnom kurze, pripravovať verziu 5 a dúfať, že vytvorená komunita neskôr podporí ich KickStarter projekt na vlastnú pirátsku hru.





Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved  Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved  Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved
Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved  Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved  Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved
Páči sa mi!






Ark Pirate World, totálna konverzia Ark: Survival Evolved
PC
PS4
Xbox One
Switch

Vývoj: Studio Wildcard
Štýl: Akcia / Survival
Web: domovská stránka hry
Early Access od: jún 2015

Dátum vydania: 29. august 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20168)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk