Vývojár z tímu Raven's Cry hovorí: 30 fps stačí, viac k hraniu netreba

Že má auto dva motory ešte neznamená, že bude rýchle, bolo vysvetlené zákazníkovi používajúcemu dve grafické karty GTX 980 Ti.

pridal roberto 29.12.2015 o 16:33 pod hry
Vývojár z tímu Raven's Cry hovorí: 30 fps stačí, viac k hraniu netreba

HRY > NOVINKY >

Na pirátsku RPG Raven's Cry sme sa tešili naozaj dlho, pretože autori ju opakovane odkladali. Keď však vyšla, zožala ostrú kritiku ako od recenzentov, tak od samotných hráčov (Metascore 27, užívateľské skóre 3.5). TopWare a štúdio Reality Pump situáciu vyriešili spôsobom, aký sa dnes už často nevidí. Čiastočne opravenú a upravenú hru s pár bonusmi (inak povedané opatchovanú) vydali pod novým menom Vendetta: Curse of Raven's Cry.

Ku cti im slúži, že majitelia pôvodnej hry si mohli novú verziu stiahnuť zadarmo. Nedá sa ale povedať, že by odstránili všetky problémy a jedným z nepríjemných prekvapení pre majiteľov hi-end PC zostáv je absencia podpory SLI, využitia viac než jedného grafického čipu. Keď jeden zo zákazníkov na Steame vyjadril nádej, že autori budú pokračovať v ladení minulý mesiac vydanej Vendetta: Curse of Raven's Cry, dostal od jedného z vývojárov takúto odpoveď:

"Problém analyzujeme, ale je to drahé, komplikované a časovo náročné. Na jednej strane je pochopiteľné, že zákazník, ktorý dal za kartu 600+ dolárov (napr. 980 Ti) očakáva, že mu hra pobeží rýchlejšie ako niekomu, kto má 2 roky starú kartu (napr. 780 GX). Na druhej strane ale, ak dáte do auta dva alebo štyri motory, nemusí byť rýchlejšie ako auto s jedným výkonným motorom. Také auto bude ťažšie, väčšie, zožerie viac benzínu a bude veľmi drahé.

Prosím, uvedomte si, že vývojári zo známejších spoločností dostanú akúkoľvek podporu, peniaze i akýkoľvek hardvér, stačí oň požiadať  výrobcov grafických kariet. My sme naposledy dostali kartu zadarmo pred 5 rokmi a nedostávame ani žiadne zľavy z maloobchodných cien.

A ešte chcem dodať, že nebolo naším zámerom vytvoriť graficky dokonalú hru. VCR je komplexná RPG s jedinečnými charaktermi a príbehom. Zamerali sme sa na zaujímavosť questových línií (čo je veľmi náročná vec) a nie na počet obrázkov za sekundu. Okrem toho, 30 fps stačí, k hraniu viac netreba."

 Vývojár neskôr upresnil, že toto sa týka iba RPG, u strieľačiek je dobré mať viac ako 30 fps.

Vývojár z tímu Raven's Cry hovorí: 30 fps stačí, viac k hraniu netreba





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19575)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk