Herný lineup Asusu na CES je masívny

Asus na CES priniesol svoju novú ponuku v ktorej nechýba notebook s pripojiteľným vodným chladením.

pridal saver 7.1.2016 o 12:23 pod hardware
Herný lineup Asusu na CES je masívny

HARDWARE > NOVINKY >

Asus na CES priniesol svoju novú ponuku v ktorej nechýba notebook s pripojiteľným vodným chladením. K tomu nechýbajú základové dosky, nový desktop, klávesnice a myši.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

The ROG Maximus je postavený na Z170 čipsete a ponúka inovatívne chladenie CrossChill EK. Zároveň používa Aura Led osvetlenie, ktoré dopĺňa laserom vyrezávaný ROG Armor. LED môžu byť použité na rôzne efekty a ľubovoľné farby, hudbu, alebo aj zmenu svetla podľa teploty vášho CPU. Doska zároveň má aj Intel Gigabit Ethernet spolu s LANGuard, 5-Way Optimization a SuperemeFX 2015.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

Asus 970 je postavená na AMD 970+SB950 čipsete a je certifikovaná na Nvidia SLI podporu. Rovnako ponúka základné funkcie z Maximumsa a dopĺňa to USB 3.1 portami.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

Nakoniec je tu miniITX doska ASUS B150I, ktorá má tiež Aura LED, a prakticky všetky technológie z ASUS 970 ako aj dual-band 802.11ac Wi-Fi s externou 2x2 anténou.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

ASUS MG 4K séria monitorov ponúkne 3840 x 2160 rozlíšenie a to v 28 a 24 palcových veľkostiach. 28 palcový MG28UQ má 1ms odozvu, 24 palcový MG24UQ má IPS panel. Oba majú VESA Adaptive-Sync, GamePlus in-game vylepšenia, GameVisual a Ultra-Low Blue Light filter.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

Z desktopov ukázali G51, ktorý ponúkne procesory do i7-6700K a grafiky až do dvoch GTX TITAN X v SLI, spolu s USB 3.1 Type-C konektorom na 10Gbps presun dát ako aj rýchle nabíjanie mobilov.  Pridaný je aj ROG Turbo Gear, ktorý umožňuje pretaktovať PC zatlačením tlačidla a aj ASUS Aegis II aplikáciou monitorujúcou systémové parametre. G51 má k tomu interný chladiaci systém s vzduchový tunel.  Samotná skriňa má priesvitný bok a nastaviteľné farebné podsvietenie.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

ROG G752 má rovnako i7 šiestej generácie a možnosť grafického čipu do GeForce GTX 980M , zároveň má aj G-Sync, 3D Vapor chamber tepelný systém ako aj podsvietenú anti-ghosting klávesnicu.

 

Podobne GX700 je doteraz graficky najvýkonnejší notebook, v ktorom je plný Nvidia GTX980 čip ponúkajúci desktopovú grafiku na notebookoch a to aj vďaka odnímateľnému Hydro Overclocking System chladiacemu modulu. Ten slúži ako dock, ktorý budete mať doma, zatiaľ čo na cestách si vystačíte bez neho s podtaktovanou grafikou..

Herný lineup Asusu na CES je masívny

ROG XG Station 2 je externá grafická dockovacia stanica pre Asus laptopy a grafické karty, ktoré umožňujú notebookom využiť desktop karty na boostnutie grafiky.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

ROG Claymore je mechanická klávesnica s Cheery MX RGB mechanickými tlačidlami a aj s odnímateľným numpadom s makrami. Podsvietenie a makrá môžu byť prepojené s ROG matičnými doskami a umožní tak sledovanie záťaže pomocou svetla, ako aj prepínanie ventilátorov, alebo pretaktovanie.

Herný lineup Asusu na CES je masívny

ROG Spatha je wireless ale aj káblová herná myš namierená na MMO hráčov. Má 8200 DPI laser, 12 programovateľných tlačidiel, a ľavé a pravé tlačidlo s Omron switchmi. Nechýba voliteľné podsvietenie.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk