Lord of the Rings Online spája servery a bráni Minas Tirith

Jazdci Rohanu sa už ženú na pomoc obkľúčeným Gondorčanom.

pridal roberto 10.1.2016 o 11:47 pod hry
Lord of the Rings Online spája servery a bráni Minas Tirith

HRY > NOVINKY >

Lord of the Rings Online má už 9 rokov a je to na ňom vidieť, ale štúdio Turbine naďalej neúnavne pracuje na rozširovaní jeho sveta a pokračovaní príbehu. Aj po rokoch sa môžu hráči zdarma zaregistrovať a stať sa príslušníkom jedného z dobrých národov Stredozeme – ľudí, elfov, trpaslíkov alebo hobitov. Cesta ich zdarma zavedie až na hranicu prvého plateného datadisku, kde buď skončí, alebo bude treba načrieť do vrecka.

Populárnosti hre v posledných rokoch iste pomáhala filmová trilógia na motívy knižky Hobbit, ale už prišiel čas stiahnuť sa za ďalší prstenec hradieb a znížiť počet serverov. Migrácia je spojená s prechodom na 64bitovú technológiu a nové dátové centrum bude otvorené zajtra, 11. januára 2016. Zástup serverov bude teda zoštíhlený na 5 európskych a 5 amerických. Hráči a ich hrdinovia pomaly migrujú už od januára. Ak teda chcete nazrieť alebo sa na chvíľu vrátiť do Lord of the Rings Online, teraz bude dobrá šanca, že nenarazíte na polomŕtvy server.

V roku 2007 hra začínala na severovýchode Stredozeme, v miestach, kde sa začínal aj príbeh knihy/filmu Pán Prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa a skrz expanzie sa hrdinovia dostali do baní Morie, odskočili si do Temného Hvozdu, v dvoch expanziách spoznávali Rohan, aby v roku 2013 pomohli ochrániť Helmovu pevnosť. Ďalej sa už hra posúva skrz častejšie a menšie expanzie a po roku 2014 strávenom v Isengarde a neďalekých lesoch, na Cestách mŕtvych i v južnom Gondore sa verní hráči počas uplynulého roka 2015 konečne mohli dostať do hlavného mesta Gondoru, bielej pevnosti Minas Tirith.

V hre už je PvMP (hráči vs. hráči dočasne hrajúci ako Sauronovi služobníci) mapa nezameniteľného Osgiliatu, kde sa bojuje o zastavenie prílivu armád Mordoru, ale hráčov skutočne potešilo až rozšírenie The Siege of Minas Tirith s troma novými regiónmi a dvoma dôležitými bojmi. Sprístupnilo sa Pelenorské pole, Talath Anor a konečne aj samotný Minas Tirith, ktorý bolo treba najprv ochrániť pred Witch Kingom poslanými obrími obliehacími vežami a potom sa hrdinovia museli pozrieť do očí Grondu, hrozivého baranidla nabitého zlou mágiou.

Lord of the Rings Online spája servery a bráni Minas Tirith

A čo majú autori naplánované na rok 2016? Hlavnou udalosťou bude pokračovanie príbehu v Riding with the Rohirrim, v ktorom páni koní vtrhnú na Pelenorské pole a dobrodruhovia sa následne pohnú smerom k Čiernej bráne Mordoru, a teda vyvrcholeniu Tolkienovho príbehu. Na rozšírenie je naviazané ďalšie zvýšenie maximálneho levelu na úroveň 105 a nový raid pre 12 hrdinov. Licencia spoločnosti Warner Bros. na svet Pána Prsteňov vyprší behom roka 2017, ak teda nebude predĺžená.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19768)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk