Bude Battlefield 5 v prvej svetovej vojne?

Včera sa objavil náznak toho, že by mohol byť Battlefield 5 umiestnený do prvej svetovej vojny. Ako to sedí s predchádzajúcimi informáciami?

pridal saver 27.2.2016 o 15:42 pod hry
Bude Battlefield 5 v prvej svetovej vojne?

HRY > NOVINKY >

Včera sa objavil náznak toho, že by mohol byť Battlefield 5 umiestnený do prvej svetovej vojny. Ako to sedí s predchádzajúcimi informáciami? Jednoducho nesedí.

Predchádzajúce leaky z IMDB nám naznačili, že hra sa bude odohrávať v Japonsku, konkrétne bude o vojakovi z malého mesta, ktorý musí v Ázii bojovať, aby sa dostal späť domov k rodine a priateľom. Bolo to však označené ako sci-fi vojna a je otázne, či by to aspoň čiastočne sedelo do prvej svetovej vojny. Malý problém by mohol byť v tom, že tam išlo o rusko-japonský konflikt ako aj to, že v príbehu je niekto označený ako tech agent Nathan Chang.

Ak by sme tieto dve informácie spojili ťažko povedať, čo by presne v prvej svetovej vojne riešili medzi Ruskom a Japonskom, keďže v tej vojne boli spojenci. Jedine ak by to bol konflikt v roku 1904-1905, kedy mali vlastnú vojnu, alebo ak by to bola druhá svetová vojna. Vzhľadom na tech agenta Changa to však vyzerá na futuristickú vojnu.

IMDB informácie síce môžu byť presné a vzhľadom na hercov zrejme aj sú, ale zároveň môžu byť aj staré. Medzitým sa mohol kľudne projekt zmeniť, stará téma futuristickej vojny úplne zrušiť (napríklad aj preto, že futuristickú vojnu má EA v Star Wars Battlefront) a EA môže kľudne spraviť obrat ako Ubisoft s Far Cry Primal a postaviť hru do úplne neokukaného prostredia a času. Prvá svetová vojna s predpotopnými tankami, slabými zbraňami, masívnym nasadzovaním plynových bômb, trojplošníkmi a vzducholoďami by mohla byť pre hráčov zaujímavá.

Stále sú to všetko dohady a to kam hru EA postaví sa zrejme dozvieme až niekedy na jar. Určite však na jeseň Battlefield vyjde, aj keď nemusí sa nevyhnutne volať Battlefield 5.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18399)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk