Teasuje Michel Ancel prequel Beyond Good and Evil?

Zdá sa, že sa ľady v prípade novej Beyond Good and Evil hry pohli a tvorca Michel Ancel na Instagrame zverejnil nádejný koncept

pridal matus_ace 27.9.2016 o 13:01 pod hry
Teasuje Michel Ancel prequel Beyond Good and Evil?

HRY > NOVINKY >

Beyond Good and Evil vyšla ešte v roku 2003 a okamžite sa stala hitom a jedným z najzaujímavejších titulov v katalógu Ubisoftu. Je tak pochopiteľné, že si hráči žiadali pokračovanie s Jade a jej prasacím priateľom menom Pey’j. Navyše nadšenie a entuziazmus vládli aj na strane autorov a sám tvorca Michel Ancel veľmi skoro prišiel so správou, že by na ďalšej hre veľmi rád pracoval. Pokračovanie nakoniec Ubisoft aj oficiálne oznámil ešte v roku 2008. Odvtedy sa ale neurčito odkladalo, prerábalo a rušilo. Isté bolo len to, že Ubisoft by hru chcel priniesť, no asi si nevedeli dať rady s podobou hry.

Stále sme tak počúvali o tom, že na hru nezabudli, no nič konkrétne. Teraz sa ale objavilo svetielko nádeje a možno nám predstavuje aj novú podobu hry. Sám Michel Ancel totiž na svojom oficiálnom Instagram konte pravdepodobne teauje, čo nás čaká. Zverejnil totiž obrázok konceptu, na ktorom je zvláštne vyzerajúci muž a humanoidné malé prasiatko. To by mal byť ešte malý Pey’j a tento muž by mohol byť otcom Jade. Ak je tento koncept z aktuálnej verzie hry, mohlo by to znamenať, že bude prequelom k tej pôvodnej.

Ancel k obrázku navyše dodal aj text "niekde v systéme 4...ďakujem Ubisoftu, že toto umožnili." Zaujímavé je, že sám Ancel zatiaľ nezdieľal žiadne informácie o Beyond Good and Evil, takže tomuto musí prikladať veľký význam. Ešte zaujímavejšie je, že aj francúzsky Ubisoft svojich fanúšikov na Twitteri presmeroval na tento post so slovami, že má Ancel Instagram účet a rozhodne by ho hráči mali poctivo sledovať. No a nakoniec sa nie až tak dávno objavili dohady, ktoré hovorili o tom, že sa nová Beyond Good and Evil hra objaví na Nintendo NX. Snáď sa teda už čoskoro dozvieme viac, Nintendo má čoskoro pripravené predstavenie NX, no hru môže predstaviť aj sám Ubisoft.

 

Somewhere in system 4 ... - Thanks #ubisoft for making this possible !

Fotka uverejnená používateľom Michel Ancel (@michelancel),

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19817)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk