BioWare pripravuje novú príbehovú IP, tak skoro ju však neuvidíme

Zdá sa, že autori Mass Effect Andromeda už majú do budúcna jasné plány od ktorých máme čakať novú značku. Aj keď detaily zatiaľ prezradiť nemôžu, čo to sme sa však dozvedeli.

pridal Gam_er 1.12.2016 o 20:08 pod hry
BioWare pripravuje novú príbehovú IP, tak skoro ju však neuvidíme

HRY > NOVINKY >

Game Informer priniesol v posledných dňoch naozaj mnoho informácií o Mass Effect Andromeda, pričom dokonca prišla reč aj na novú hru, do ktorej sa BioWare majú v pláne naplno pustiť po vydaní tohto očakávaného vesmírneho dobrodružstva. Ohľadne nej čo-to prezradil manažér BioWare Aaryn Flynn, aj keď o detailoch zatiaľ hovoriť nemôže. 

„Pripravujeme novú IP ktorej sa zatiaľ darí dobre, no nečakajte, že bude oznámená čoskoro. Nebudeme o nej hovoriť, kým nebudeme presvedčení o tom, čo všetko táto nová hra bude obsahovať. Nápad sme predstavili Andrewovi Wilsonovi (CEO EA) a myslím, že sa mu to páčilo. Takže musím zaklopať na drevo s tým, že na tejto hre budeme ďalej pracovať.

Dúfame, že o tejto novej IP budete počuť viac akonáhle dokončíme Andromedu a uspokojíme fanúšikov tejto značky. Pre mňa osobne je fakt, že som sa dostal k práci na novom projekte skutočné privilégium. Stáť pri zrode novej značky je jedna z vecí, ktorá sa vám môže stať raz za 10 rokov a vy sa jej skutočne chytíte. Skôr, než sme na tejto hre začali pracovať sme si museli položiť mnoho otázok.

Potom sme si však povedali, že sme BioWare a máme určitý druh hier, ktoré milujeme vytvárať a tiež vieme, že ich milujú aj naši fanúšikovia. Takže sme začali s tým a už teraz vám môžem povedať, že to bude hra, ktorej srdcom bude príbeh a jeho rozprávanie,“ hovorí Flynn. 

Ten tiež dodal, že zrušená hra Shadow Realms bola oznámená až príliš skoro a preto by neradi opakovali rovnakú chybu aj s touto novou IP. Pri nej si kladú za cieľ zatlačiť na technológie a tiež priniesť uveriteľné, reálne postavy, ktoré by ste chceli vidieť v reálnom živote. Okrem toho chcú tiež zistiť, ako by do príbehu mohli zapracovať aj kooperáciu.





Páči sa mi!

Zaradené pod: bioware






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18445)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk