Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru

Brexit uvrhol Veľkú Britániu do izolácie, jej vlajka už nemôže cestovať po súši ani po mori, takže zostáva jediný smer, ktorým by sa mohla vydať kolonizačná výprava. Rovno hore!

pridal roberto 13.12.2016 o 6:40 pod hry
Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru

HRY > NOVINKY >

Po udalostiach, ktoré sa odohrali v lete 2016, sa Veľká Británia ocitla v izolácii od svetového spoločenstva. Situácia bola taká zlá, že Kráľovná rozpustila parlament. Bez neschopných zástupcov ľudu pri moci sa okamžite dostavilo určité zlepšenie, lenže to nestačí. Anglicko a jeho Veľká Británia, to nie je len nejaký štát, je to krajina predurčená byť superveľmocou. Veď už raz vládla svetovým oceánom a slnko nad jej impériom nikdy nezapadalo. Súčasná geopolitická situácia je ale nepriaznivá, neumožňuje rozširovanie moci Británie na Zemi. Kráľovná teda otáča svoju pozornosť ku hviezdam a rozhoduje sa založiť Britské galaktické impérium. V nie až tak veľmi futuristickej lodi HMSS Imperialise spadajúcej pod SPIFFING (Special Planetary Investigative Force For Inhabiting New Galaxies) sa v ústrety budúcim kolóniám poplaví pravý gentleman Captain Frank Lee English a jeho mierny kolega z južného Walesu, Aled.

V point-and-click adventúre na hráčov čaká veľa puzzlov a stretnutia s konkurenčnými mocnosťami, ale hlavne veľa humorných situácií a dialógov. Tie pravdepodobne ocenia najmä tí, ktorí dobre poznajú rôzne zákutia angličtiny, ale i anglickej histórie a kultúry. Her Majesty's SPIFFING už vyšlo na PC, Mac, SteamOS, Xbox One a PlayStation 4.





Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru  Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru  Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru
Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru  Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru  Her Majesty's SPIFFING, alebo ako Briti leteli do vesmíru
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20072)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk