Uncharted: The Lost Legacy bude obsahovať najväčší level v histórii značky, autori prezrádzajú nové detaily k príbehu

Novinky zahŕňajú detaily o príbehu rovnako ako zaujímavé myšlienky o tom, ako Naughty Dog pre túto expanziu zvažovali rôzne postavy a príbehy. V súvislosti s nimi sa spomína dokonca aj Uncharted 5.

pridal Gam_er 10.3.2017 o 12:56 pod hry
Uncharted: The Lost Legacy bude obsahovať najväčší level v histórii značky, autori prezrádzajú nové detaily k príbehu

HRY > NOVINKY >

Vďaka tomu, že je Uncharted: The Lost Legacy na obálke nového Game Informeru, sa môžeme tešiť z nových detailov a kúskov informácií, o ktorých zatiaľ nevieme. Novinky zahŕňajú detaily o príbehu rovnako ako zaujímavé myšlienky o tom, ako Naughty Dog pre túto expanziu zvažovali rôzne postavy a príbehy.  

Ako už možno viete, Uncharted: The Lost Legacy je standalone expanziou, ktorá sa sústredí na jednu z významných postáv série - Chloe Frazer. Navyše sa po jej boku objaví aj Nadine Rose, ktorú môžete poznať zo štvrtého dielu série Uncharted. Podľa Game Informeru však Naughty Dog zvažovali aj iné možnosti ešte predtým, než sa uchýlili k spomínanej dvojici žien. Tieto úvahy zahŕňali aj postavy Sama a Sullyho, či Nathana alebo Cassie. Podľa Naughty Dog by však kombinácia Sama a Sullyho nefungovala, a to kvôli vysokému veku Sullyho, ktorý by ho v mnohom obmedzoval a vývojári by museli robiť kompromisy v hrateľnosti.  

V hre bol aj scenár, ktorý by zahŕňal Sullyho minulosť, ktorú strávil v námorníctve, ale autori sa zhodli, že pre takúto možnosť by nedokázali vytvoriť zaujímavý a vzrušujúci dej. Medzitým padol aj nápad s Cassie, pretože Naughty Dog cítili, že dávať teenagerovi zbraň do rúk nie je tak celkom v poriadku. Je tiež zaujímavé, že Naughty Dog pracovali s podobným nápadom, ktorý mali ambíciu preniesť do Uncharted 5 no ako vieme, ich vývoj sa plne presúva na The Last of Us Part II. Podľa Naughty Dog bola teda najlepšou voľbou hra s Chloe a Nadine. 

Ako už bolo spomenuté vyššie, Game Informer odhalil aj nové detaily k príbehu. Podľa nich sú Chloe a Nadine na ceste za dobrodružstvom, kde sa snažia nájsť drahokam, ktorý ľudia z Hoysala v Indii vytvorili na počesť príbehu hinduistického boha Ganesha. Ako sa dalo očakávať, nejde o artefakt, ktorý existuje aj v reálnom svete. K tomu dodáva pár vecí aj kreatívny riaditeľ Naughty Dog, Shaun Escayg:

„Pochopenie Ganeshovho príbehu je prepletené s príbehom Chloe. Jej cesta a dobrodružstvo, ktoré na nej zažije, nám ukáže jednu možnosť chápania tohto príbehu s tým, že koniec prinesie inú. Množstvo času nám zaberá aj to, aby sme konzultovali s tými správnymi ľuďmi správanie našich postáv na náboženskej úrovni, aby sme tak nikoho neurazili. Chceme tiež to, aby sme správne interpretovali zastúpenie obyvateľov tohto regiónu.“

Okrem toho sme sa tiež dozvedeli, že The Lost Legacy bude obsahovať jeden z najväčších levelov v histórii značky Uncharted. Pôjde o jeden skutočne obrovský level, ktorý bude dokonca oveľa väčší, než doposiaľ gigantická lokácia Madagascar z Uncharted 4. Autori hovoria, že majú naozaj výbornú plochu západného Ghats, ktorá im umožní z hry získať skutočný zmysel pre prieskum. 

Uncharted: The Lost Legacy tak bude vôbec prvou standalone expanziu Uncharted série s tým, že pre Naughty Dog pôjde o najpodstatnejšiu príbehovú expanziu, ktorá bude oveľa dlhšia, než expanzia k The Last of Us. Hra bude tiež dostupná v obchodoch ako standalone PS4 titul, no zakúpiť si ju budete môcť samozrejme aj digitálne. Ak ste si však zakúpili Uncharted 4 Digital Deluxe Edition alebo Explorer’s Pack, dostanete túto expanziu automaticky v deň jej vydania.





Páči sa mi!

Zaradené pod: naughty dog, sony, uncharted






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19839)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk