Naughty Dog prezrádza nové informácie o Uncharted: The Lost Legacy, Nathana však v hre nečakajte

Chloe Frazer a Nadine Ross prichádzajú vo svojom vlastnom standalone príbehu. Naughty Dog hovoria o tom, ako to všetko začalo.

pridal Gam_er 22.3.2017 o 8:06 pod hry
Naughty Dog prezrádza nové informácie o Uncharted: The Lost Legacy, Nathana však v hre nečakajte

HRY > NOVINKY >

Sid Shuman zo SIEA mal minulý mesiac to šťastie, že mohol vidieť ranú verziu Uncharted: The Lost Legacy, pričom sa na oficiálnom PlayStation blogu podelil o pár postrehov a vyspovedal vývojárov z Naughty Dog. Hoci je hra ešte vo vývoji, podľa Sida už teraz prináša prísľub kvality. Hra však od Uncharted 4 bude odlišná v mnohých veciach, z ktorých sa ako prvé ponúka zasadenie. 

Južný cíp Indie do hry vnáša čerstvú vlnu farieb a osobnosť. Budete tu môcť preskúmať krásne a veľké prostredia, ktoré majú zmysel pre prekvapenie takmer na každom rohu. Príbeh sa bude odohrávať 6 až 12 mesiacov po udalostiach Uncharted 4 s tým, že celé dobrodružstvo začína s hľadaním vzácnej relikvie Tusk of Ganesh. Chloe a Nadine sa spočiatku zdráhajú byť partnerkami, no neskôr zistia, že ak chcú získať vzácnu relikviu musia spolupracovať. Naše hlavné hrdinky majú tiež rôzne dôvody, prečo chcú Tusk of Ganesh získať.

Naughty Dog tiež vysvetľujú, prečo sa znovu rozhodli pre Chloe. Bola to pre nich údajne ľahká voľba, pretože je táto postava pre nich stále zaujímavá a ponúka temnejší morálny kompas v porovnaní s Nathanom. Podľa scenáristu Josha Scherra sú Nathan a Chloe obaja hľadači pokladov s tým rozdielom, že Nathan má sklony k hrdinstvu a Chloe vidí v prvom rade poklad. Nadine chce získať relikviu z rôznych dôvodov, ktoré sa čiastočne zrodili z následkov Uncharted 4, no predovšetkým je práve bez práce a zúfalá. Chloe by potrebovala niekoho s odbornými vojenskými znalosťami, čo cesty týchto dvoch protikladov napokon prepletie. 

Chloe je spontánna a impulzívna, pričom Nadine skôr viac premýšľa nad následkami. Ich vzťah sa bude vyvíjať v priebehu hry. Celkový herný štýl The Lost Legacy bude určite známy Uncharted veteránom, no Naughty Dog pracujú na doplnení a vylepšení rôznych mechaník či chýb, z ktorých sa poučili pri Uncharted 4. Na to sa viaže aj už viackrát spomínané najväčšie prostredie v Uncharted sérii. V hre bude tiež mnoho skrytých pokladov a tajomstiev, ktoré odmenia vytrvalých hráčov, ktorí sa snažia prejsť všetko, čo v hre je. Prítomná bude tiež nová výzbroj a gear. Nájdete tu napríklad pištoľ s tlmičom, čo je prvou stealth zbraňou v sérii Uncharted. Ten hre pridá viac možností z hľadiska stealth postupu, kde môžete tiež rozšíriť svoje bojové schopnosti. 

Ďalšou novou mechanikou bude lockpicking, ktorý sme prvýkrát videli v traileri na PSX konferencii. Tá je zatiaľ však stále nedokončená, takže viac informácií sa o nej dozvieme trošku neskôr. Mnohí fanúšikovia tiež uvažovali o prítomnosti Nathana Drakea, ktorý by sa v hre mohol ukázať aspoň v menšom cameu. Túto možnosť však vývojári práve zamietli s tým, že hra sa Nathana nebude absolútne týkať. 

„Pri The Lost Legacy sme sa bavili o mnohých nápadoch vrátane toho, že by bol druhotnou postavou hry Nate. Všetko, čo nám k nemu však napadlo, nám pripadalo zbytočné, pretože by hra musela byť príliš previazaná s Uncharted 4 a to sme nechceli. Postavy Nathana sa teda vôbec nedotkneme. Môžete si teda predstaviť, že Drake sedí na gauči a hrá Crash Bandicoota, kým sú Chloe a Nadine na svojom vlastnom dobrodružstve,“ so smiechom dodáva scenárista Josh Scherr. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: naughty dog, ps4, sony






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk