Pozrite si Gears of War 4 v skutočnom 4K na Xbox One X, vyzerá úžasne

Misia, ktorá sa predviedla, pochádza z Act 5 a ponúka niekoľko vizuálnych vylepšení.

pridal Gam_er 19.6.2017 o 15:39 pod hry
Pozrite si Gears of War 4 v skutočnom 4K na Xbox One X, vyzerá úžasne

HRY > NOVINKY >

Microsoft na E3 oznámil, že niekoľko ich titulov zo súčasného portfólia dostane dodatočnú podporu na Xbox One X. Patrí tam Halo Wars 2, Forza Horizon 3 a samozrejme Gears of War 4, ktoré sa nám dnes ukazuje. Hra prešla technickou modernizáciou, ktorá jej umožňuje predviesť sa v skutočnom 4K, doplnenom o 3D zvuk prostredníctvom Dolby Atmos

Pozrite si Gears of War 4 v skutočnom 4K na Xbox One X, vyzerá úžasne

Misia, ktorá sa predviedla, pochádza z Act 5 a ponúka niekoľko vizuálnych vylepšení. Známe je teda natívne 4K rozlíšenie, kde však nedochádza k žiadnej zmene framerate, čo je sklamanie pre tých, ktorí dúfali, že by si na Xbox One X mohli zahrať kampaň alebo Hordu v 60 fps. Hra teda naďalej zostáva na aktuálnom 30 snímkovom framerate. Versus Multiplayer je však porovnateľný s PC verziou, kde obe bežia na 60 fps. Framerate na PC je však odomknutý, takže ho môžete vytlačiť aj na 120 fps a viac, ak si to želáte a máte na to potrebný hardvér.  Na platforme Xbox One X bude teda Gears of War 4 spustené na úrovni 4K/30 fps pre kampaň a Hordu, zatiaľ čo Versus režim pôjde v 4K/60 fps s adaptívnym scalingom, aby sa zaistil stabilný framerate. 

Okrem toho ponúka Xbox One X verzia aj niekoľko ďalších vizuálnych vylepšení. Môžete sa tešiť na dynamické tiene v reálnom čase a vylepšené textúry pre prostredia, postavy a efekty. Nechýba tiež vylepšená vzdialenosť vykresľovania a široký farebný rozsah s HDR. Ďalej je tu veľký počet iných zmien, vrátane zvýšeného počtu polygónov, zvýšenej odozvy obrazu a lepšie bloom efekty.

Každé z týchto vylepšení teda prispieva k tomu, aby bola hra krajšia a jej svet vyzeral realistickejšie. Napríklad keď vezmeme do úvahy dynamické tiene a pozrieme sa na strom, ktorý sa kolíše vo vetre, uvidíme, že sa dynamicky pohybuje aj jeho tieň. Grafické vylepšenia platia ja pre majiteľov 1080p televízorov, okrem HDR. Tam si treba dať pozor na podporu. Obraz v 1080p má byť oveľa ostrejší, aj keď nedosahuje úroveň 4K, nechýba mu ani zvýšené vyhladzovanie a výrazne podrobnejší obraz, než aký dosahuje natívny 1080p signál. Gears of War 4 teda bude vyzerať oveľa lepšie aj v prípade, že nemáte 4K televízor. 





Páči sa mi! (+2)

Zaradené pod: microsoft, 4K, xbox one x






Xbox One
PC

Vývoj: Microsoft / The Coalition
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. október 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk